aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΌταν οι Καρλάο-Τιάγκο, «γλύκαναν» τους Σαλαμιναίους

Όταν οι Καρλάο-Τιάγκο, «γλύκαναν» τους Σαλαμιναίους

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το πρωτάθλημα ήταν ακόμη σε εξέλιξη (τέλη Μαρτίου) όταν ο Αλεξάντρε Καρλάο και ο Τιάγκο Φερέιρα παραχώρησαν συνέντευξη στο Goal.com.cy και «γλύκαναν» τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας σιγουρεύοντας μέσω των αναφορών τους την παραμονή τους στην προσφυγική ομάδα και στη νέα σεζόν. Τόνισαν πως ουσιαστικά η παραμονή τους διευθετήθηκε ή θα διευθετηθεί από τον μάνατζέρ τους, ότι επιθυμούν και οι ίδιοι να φοράνε και το 2018-19 τα ερυθρόλευκα και πως σύντομα θα υπέγραφαν νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Καρλάο: «Έτσι έγινα Σαλαμιναίος, η παραμονή μου διευθετήθηκε»

Έλα, όμως, που τελικά τα πράγματα ήρθαν αλλιώς… Και οι δυο τους ήρθαν στην Κύπρο με σκοπό να βρουν το… εφαλτήριο που θα βελτίωνε την ποδοσφαιρική, οικογενειακή και προσωπική ζωή τους ή αν προτιμάτε την τσέπη τους. Κι αν με ρωτάτε, το ίδιο θα έκαναν στη θέση τους όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην σπανίων περιπτώσεων. Τα κατάφεραν, βοήθησαν  σε σημαντικό βαθμό τη Νέα Σαλαμίνα να πετύχει τον στόχο της, αλλά αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι αποδέχθηκαν την πρόταση των ερυθρόλευκων τον περασμένο Ιανουάριο για να αξιοποιήσουν την παρουσία τους στο κυπριακό πρωτάθλημα και όταν έλθει το καλοκαιράκι να… την κάνουν με τρόπο για να βρουν ποδοσφαιρική στέγη με καλύτερες συνθήκες.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός Τιάγκο στο «Goal»: «Σύντομα υπογράφω…»

Αυτό που δύσκολα μπορεί να χωνευθεί από τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας, είναι πως άλλα έδειχναν με τη συμπεριφορά τους και τις δηλώσεις τους πριν από καιρό και άλλα πράττουν τη δεδομένη στιγμή. Εκτός από καλοί στο γήπεδο, ήταν παικταράδες και στον… επικοινωνιακό τομέα. Ξέρετε, όταν ένας οπαδός έχει στο μυαλό του πως κάποιοι σημαντικοί παίκτες θα παραμείνουν στην ομάδα του και θα είναι σε θέση να την ανεβάσουν επίπεδο και στη συνέχεια όλα ανατρέπονται, μία πικρία είναι δεδομένο πως θα υπάρξει. Οι ελπίδες, όμως, κάποτε σβήνουν και γι’ αυτό στη Νέα Σαλαμίνα προχωρούν τον σχεδιασμό τους με το «ουδείς αναντικατάστατος» και το «κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Έστησαν πόδι οι Καρλάο & Τιάγκο

Επίσης, πριν από λίγο καιρό, η παραμονή των Καρλάο και Τιάγκο, λόγω της επιλογής της αυτόματης ανανέωσης, θεωρείτο πολύ πιο εύκολη από αυτήν του Άντερσον Κορέια, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως διατηρούσε άριστες φιλικές σχέσεις με τους συμπατριώτες του. Τελικά, η διοίκηση των ερυθρόλευκων τα βρήκε με συνοπτικές διαδικασίες με τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ και «έφαγε πόρτα» από τους άλλους δύο. Διότι έτσι μπορεί να θεωρηθεί αυτό, ασχέτως αν η ομάδα αποζημιωθεί οικονομικά ή όχι. Βλέπετε, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε τους δύο παίκτες στις προτεραιότητές του, βασιζόταν στην παραμονή τους και πόνταρε πολλά σ’ αυτούς ενόψει της νέας περιόδου. Πλέον αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα του.

Βρε πως τα φέρνει η ζωή…

Διαβάστε επίσης: «Μάλλον στον δρόμο για την Μπελενένσες ο Καρλάο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ