aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Βράζουν» η Νέα Σαλαμίνα για τη διαιτησία με τον Παφιακό: «Περίεργες αποφάσεις!»

«Βράζουν» η Νέα Σαλαμίνα για τη διαιτησία με τον Παφιακό: «Περίεργες αποφάσεις!»

Βράζουν στη Νέα Σαλαμίνα με τη διαιτησία του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παφιακό για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για περίεργες αποφάσεις σε καθοριστικότατα σημεία του αγώνα που έκριναν ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Παφιακός να σημειώσουμε επικράτησε με 1-3 σετ της Νέας Σαλαμίνας.

Η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας:

Επειδή η έννοια της λέξης “καταγγελία” έχει χάσει τη σημασία της, και επειδή το σωματείο μας με τους περιορισμένους οικονομικούς πόρους δεν μπορεί να σπαταλά χρήματα πληρώνοντας παράβολα ενστάσεων (ενίοτε και χωρίς αντίκρισμα), απλά απαιτούμε οι δύο διαιτητές του ψεσινού μας αγώνα με τον Παφιακό να μην ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας.

Οι “περίεργες” αποφάσεις (ιδιαίτερα του Α’ διαιτητή) σε καθοριστικότατα σημεία του αγώνα, έκριναν ουσιαστικά και το τελικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι τέτοιες διαιτησίες βλάπτουν σοβαρά το άθλημα και δεν συνάδουν με την τιτάνια προσπάθεια όσων προσπαθούν να διατηρήσουν εν ζωή την κυπριακή πετόσφαιρα.

Χωρίς να γνωρίζουμε την πραγματική αιτία, ο εν λόγω διαιτητής έτυχε και σε άλλους αγώνες να προκαλέσει με τις αποφάσεις του, τόσο στην περσινή, όσο και στη φετινή χρονιά. Συνεπώς, ο κύριος Δανιήλ είναι εφεξής ανεπιθύμητος σε αγώνες της ομάδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ