aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒραζιλιάνικη «απόβαση» στην Πάφο!

Βραζιλιάνικη «απόβαση» στην Πάφο!

Σημαντική ενίσχυση για την ομάδα του «Κorantina Homes» Παφιακού που έχει φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ γυναικών Α’ Κατηγορίας. Οι Παφίτες ενέταξαν στη δύναμή τους την Βραζιλιάνα ακραία Μαρλούτσι Ροβάτι Τοάζι η οποία έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Volley League με την ομάδα των Μακεδόνων.

Η Βραζιλιάνα με ύψος 1.83 αγωνίστηκε επίσης στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και στην Τουρκία. Η πετοσφαιρίστρια έχει ως δυνατό της σημείο την υποδοχή το jump service και τη διαχείριση της επίθεσης.

Επίσης η ομάδα της Πάφου απέκτησε την 33χρονη Βραζιλιάνα Τζόρνταν Τολεντίνο η οποία με την εμπειρία της θα προσδώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Η πετοσφαιρίστρια άρχισε την καριέρα της το 2001 και ολόκληρη την καριέρα της αγωνίστηκε στη Βραζιλία, ενώ αποκτήθηκε και η επίσης Βραζιλιάνα Ντα Σίλβα Μίλκα Λουμπιέσκα γεννηθείσα στις 5 Μαρτίου 1988. Η Βραζιλιάνα έχει ενσωματωθεί στην ομάδα της Πάφου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ