aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒραβεύσεις ΚΟΕ: Σωτήρης και Γεωργία τα πήραν… όλα

Βραβεύσεις ΚΟΕ: Σωτήρης και Γεωργία τα πήραν… όλα

Η πετόσφαιρα είχε την τιμητική της για άλλη μια χρονιά στις βραβεύσεις της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Δυο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κυπριακού βόλεϊ βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι Έφηβος και Νεάνιδα των Ομαδικών αθλημάτων το βράδυ της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2019 στην εκδήλωση της ΚΟΕ στο Ολυμπιακό Μέγαρο.

Ο Σωτήρης Σιαπάνης της Νέας Σαλαμίνας βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έφηβος και η Γεωργία Σταυρινίδου της Ανόρθωσης η καλύτερη νεάνιδα. Ο Σωτήρης Σιαπάνης κάνει εκπληκτική χρονιά φέτος με τη Νέα Σαλαμίνα αγωνιζόμενος στη θέση του ακραίου, ενώ μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες όπου διακρίνεται, ενώ είναι μόνιμο στέλεχος των Εθνικών Beach Volley.

Η Γεωργία Σταυρινίδου είναι το next big thing του γυναικείου βόλεϊ με την πρόοδο που κάνει τα τελευταία χρόνια να είναι αλματώδης. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Ανόρθωσης όπου είναι η βασική κεντρική. Η Σταυρινίδου είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες.

Στο Beach Volley το ανερχόμενο τεράστιο αστέρι, η δεκατετράχρονη Ντάρια Κουσάροβα βραβεύτηκε και για τις επιδόσεις της τόσο στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Η Ντάρια έγραψε φέτος ιστορία, αφού κατάφερε (με συμπαίκτρια την Μαριόττα Αγγελοπούλου) να συμμετάσχει για πρώτη φορά σε κυρίως ταμπλό Παγκόσμιας Διoργάνωσης Beach Volleyball.

Τις βραβεύσεις στους πρωταθλητές μας έκανε ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ