aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Παγώνουν οι σαμπάνιες τίτλου

Βόλεϊ: Παγώνουν οι σαμπάνιες τίτλου

Τελειώνει ή παρατείνεται η αγωνία; Ο λόγος για τον αποψινό δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών μεταξύ Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2023 στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» (20:00, ζωντανή μετάδοση από Cablenet Sports 3 HD).

Η Ομόνοια θέλει να ανοίξει «σαμπάνιες» τίτλου πετυχαίνοντας την 4η νίκη επί του «αιώνιου» αντιπάλου της, αφού προηγείται με 3-0 νίκες. Οι πράσινοι με τη συμπαράσταση του κόσμου θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κατακτήσουν το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή. Μετά την ήττα την τον πρώτο τελικό στοχεύει μόνο στη νίκη για να μείνει ζωντανός.

Σε μονό αγώνα Νέα Σαλαμίνα και Kuutio Homes Παφιακός θα διεκδικήσουν απόψε την 3η θέση. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:30. Ένας αγώνας καθαρά γοήτρου με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν σχήματα για τους αγώνες Κυπέλλου (η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την Ομόνοια και ο Kuutio Homes Παφιακός την Αναγέννηση Δερ. στους «8». Στους δυο αγώνες της κανονικής διάρκειας επικράτησε η Νέα Σαλαμίνα με δυο νίκες 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ