aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: «Κλειδώνει» η τελική κατάταξη

Βόλεϊ: «Κλειδώνει» η τελική κατάταξη

Η τελική κατάταξη στη βαθμολογία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Βόλεϊ ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών θα ξεκαθαρίσει απόψε, στο πλαίσιο της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής. Η Ομόνοια εξασφάλισε την 1η θέση εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις ακόμα παίζονται και θα ξεκαθαρίσουν σήμερα.

Mεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Δερύνεια μεταξύ της Αναγέννησης και του ΑΠΟΕΛ (20:00). Οι δύο ομάδες διεκδικούν παρουσία στη δεύτερη θέση και χρειάζονται τη νίκη για να τα καταφέρουν, αφού ισοβαθμούν με 24 βαθμούς. Η ομάδα της Δερύνειας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει το «διπλό», ενισχυμένος με τον Πολωνό διεθνή πασαδόρο Μασίεϊ Μαντέι.

Πολύ σημαντικός ο αγώνας θα γίνει στο Θεμιστόκλειο ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Kuutio Homes Παφιακό (20:00), δύο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Η Ανόρθωση θα θελήσει να «κλειδώσει» θέση στην τετράδα, ενώ ο Kuutio Homes Παφιακός στον αγώνα με την Ομόνοια έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Cablenet3.

Η Ομόνοια, που υποδέχεται την Ένωση (20:00), ψάχνει την 14η νίκη της ώστε να ολοκληρώσει με το απόλυτο ην Α’ φάση. Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να κάνουν καλή εμφάνιση και να πάρουν το τρίποντο. Η ομάδα του Παραλιμνίου, που τελειώνει την Α’ φάση στην 7η θέση, θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση απέναντι στους πρωτοπόρους.

Η Νέα Σαλαμίνα αντιμετωπίζει την ουραγό Ολυμπιάς Φρενάρους (20:30) και θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, διεκδικώντας ακόμα και την πιθανότητα να βρεθεί στην τετράδα. Η Ολυμπιάς αγωνίζεται με αμιγώς κυπριακή ομάδα και με νεαρά παιδιά και θα πάει στη Λεμεσό για αξιοπρεπή παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ