aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Τρία ματς με ξεκάθαρα φαβορί

Βόλεϊ γυναικών: Τρία ματς με ξεκάθαρα φαβορί

Με τις ομάδες της τετράδας να αντιμετωπίζουν αυτές που συγκροτούν το δεύτερο γκρουπ αυτή τη στιγμή, συνεχίζεται απόψε το πρωτάθλημα βόλεϊ ΟΠΑΠ Α’ Γυναικών με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής. Η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα θέλει να περάσει νικηφόρα από το Γέρι απέναντι στον Δικέφαλο, με στόχο να αυξήσει τις αποστάσεις.

Από την άλλη, ο Δικέφαλος μέσα στην έδρα του είναι πολύ «σκληρό καρύδι» και θα τα δώσει όλα για το κέρδος. O Property Gallery Απόλλων βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και απέναντι στη Λεμεσός Βόλεϊ έχει ως στόχο άλλο ένα τρίποντο. Η αντίπαλός του είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί αφού λόγω κορωνοϊού δεν αγωνίστηκε καθόλου το 2022.

H ΑΕΛ στοχεύει το τρίποντο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα με στόχο να μείνει στην τριάδα. Οι ερυθρόλευκες έχουν σταθεροποιηθεί στην 5η θέση και θέλουν να πάρουν όσο περισσότερους βαθμούς. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. Λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΚ – Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ