aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ γυναικών: Το βαρωσιώτικο ντέρμπι κεντρίζει το ενδιαφέρον

Βόλεϊ γυναικών: Το βαρωσιώτικο ντέρμπι κεντρίζει το ενδιαφέρον

To βαρωσιώτικο ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση, είναι το ζευγάρι που μαγνητίζει από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γυναικών «Θεόδωρος Μάρκου». Στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου, οι δύο ομάδες της Αμμοχώστου θέλουν την πρόκριση στα ημιτελικά. H Nέα Σαλαμίνα, μετά την εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και την 4η θέση, έχει στόχο και τη διάκριση στο κύπελλο. Η ανανεωμένη Ανόρθωση, που περιορίστηκε στο γκρουπ 5-8, θέλει τη νίκη στη Λεμεσό, αλλά η πρόκριση θα κριθεί στο «Σωτήρειο».

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Ολυμπιάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο αντιμετωπίζοντας τον Δικέφαλο Γερίου. Για τις πρωταθλήτριες ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Ο Δικέφαλος Γερίου, που υποβιβάστηκε, θα έχει ενώπιον του δυο αγώνες πρόκληση, με στόχο να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Το μίνι λεμεσιανό ντέρμπι θα έχει ενδιαφέρον, με τις δυο ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση. Η Λεμεσός Βόλεϊ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάνει το πρώτο βήμα. Η Robo Markets ΑΕΛ πάει στα Πολεμίδια για να επικρατήσει, αφού το κύπελλο είναι βασικός στόχος για τη «βασίλισσα» του κυπριακού βόλεϊ. Τα πάντα όμως θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Ο Απόλλων θέλει το κύπελλο και αρχίζει την προσπάθειά του απέναντι στον Άρη Πολεμίου στην έδρα του. Στόχος η νίκη και το πρώτο βήμα. Η ομάδα του Πολεμίου μετά την επιτυχία παραμονής στην Κατηγορία, θα παίξει χωρίς άγχος. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ