aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Έκτη στροφή, σε πρώτο πλάνο το Ανόρθωση - ΑΕΚ

Βόλεϊ Γυναικών: Έκτη στροφή, σε πρώτο πλάνο το Ανόρθωση – ΑΕΚ

Mε τέσσερις αγώνες διεξάγεται απόψε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια Ανόρθωση – ΑΕΚ, Property Gallery Απόλλων – Lemesos Volleyball, Νέα Σαλαμίνα – AΕΛ και Ολυμπιάδας Ν. – Δικέφαλος Γερίου. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Ανόρθωση και ΑΕΚ παρουσιάζονται σε πολύ καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουν τη νίκη στο πιο μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής. Η Ανόρθωση παρουσιάζεται ασταμάτητη τις τελευταίες αγωνιστικές, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η ΑΕΚ εμφανίζεται με διαφορετικό πρόσωπο φέτος, αλλά θέλει να είναι διεκδικητική και θα ψάξει τη νίκη.

Η Ολυμπιάδα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον Δικέφαλο Γερίου αφού πέρα της έδρας παρουσιάζεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση και βρίσκεται στην κορυφή αήττητη. Ο Δικέφαλος αγωνίζεται για άλλο ένα αγώνα εκτός έδρας, αλλά είναι ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια.

Mετά από δύο εβδομάδες απραξίας ο Property Gallery Απόλλων επιστρέφει στο παρκέ και στην «Αρένα» για να αντιμετωπίσει στο μίνι λεμεσιανό ντέρμπι την Lemesos Volleyball. Οι «γαλάζιες» παρά την απραξία είναι το φαβορί για το τρίποντο και την επιστροφή στις επιτυχίες. Η Lemesos Volleyball θα πάει στην έδρα του αντιπάλου της γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ, όμως θα το παλέψει και ό,τι βγει.

Η ταλαιπωρημένη τις τελευταίες εβδομάδες ΑΕΛ έχει το προβάδισμα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ερυθρόλευκες και γαλαζοκίτρινες ισοβαθμούν με 4 βαθμούς, με την ομάδα της Λεμεσού να έχει δύο αγώνες λιγότερους. Οι ερυθρόλευκες είναι «σκληρό καρύδι» και στην έδρα τους θέλουν το κέρδος. Η ΑΕΛ έχει ως στόχος το τρίποντο παρά τις απουσίες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιάδα Ν.
5 5-0 15-3 14
2. Ανόρθωση 5 4-1 12-5 11
3. Property Gallery Απόλλων 4 3-1 11-4 10
4. ΑΕΚ 5 2-3 8-10 7
5. Νέα Σαλαμίνα 5 2-3 8-13 4
6. ΑΕΛ 3 1-2   5-6 4
7. Δικέφαλος Γερ. 5 1-4 6-14 3
8. Lemesos Volleyball 4 0-4 2-12 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ