aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Γυναικών: Αυλαία στη 10η αγωνιστική

Βόλεϊ Γυναικών: Αυλαία στη 10η αγωνιστική

Το Βαρωσιώτικο ντέρπι Ανόρθωσις – Νέα Σαλαμίνα και άλλοι δυο πολύ σημαντικοί αγώνες ολοκληρώνουν τη δράση στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Οι αγώνες είναι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Εκτός από το ντέρμπι «κυανολεύκων» και «ερυθρολεύκων» η Ολυμπιάδα Ν. αγωνίζεται στο «ΚΙΤΙΟΝ» με την ΑΕΚ και στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι η ΑΕΛ θα πάει στα Πολεμίδια για να αντιμετωπίσει την Lemesos Volleyball. Τα παιχνίδια αρχίζουν στις 20:00. Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 ορίστηκε ο αγώνας Δικέφαλος Γ. – Property Gallery Απόλλων.


«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Το Βαρωσιώτικο ντέρμπι είναι το ματς που ξεχωρίζει από τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής. Η «Μεγάλη Κυρία» και οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη για βαθμολογικούς σκοπούς αλλά και για να κάνουν Καλές Γιορτές.

Η Ανόρθωσις έχει τρεις συνεχείς ήττες και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες. Η Νέα Σαλαμίνα από την άλλη έχει κίνητρο απέναντι στην Ανόρθωση και πάει στη Λευκωσία για το κέρδος.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής η Ανόρθωσις επικράτησε 0-3 στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου.

Διαιτητές: Ν. Τζιακούρης – Α. Δανιήλ
Επόπτες: I. Παπαθεοχάρους – Χ. Παπαχριστοδούλου
Σημειωτές: A. Xατζηκωστή – Ι. Τοφή
Παρατηρητής Διαιτησίας: Π. Τοφή
Παρατηρητής Αγώνα: Τ. Σαββίδης


«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Στο «ΚΙΤΙΟΝ» «δικιμάζεται» η πρωτοπόρος Ολυμπιάδα Ν.απέναντι στην ΑΕΚ. Οι πρωτοπόρες του Γιάννη Νικολάκη είναι το φαβορί, αλλά θα πρέπει να προσέξουν την έμπειρη ομάδα των «κιτρινοπρασίνων».

Η ΑΕΚ που έλυσε τη συνεργασία της με την Ρωσίδα Yana Shevchuk θα προσπαθήσει για να πάρει βαθμολογικό κέρδος και στη Λάρνακα έχει τις δικές της πιθανότητες.
Η Ολυμπιάδα πάει από νίκη σε νίκη με απίστευτη σταθερότητα και θα πάει στη Λάρνακα για το τρίποντο για να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2021.

Στον Α Γύρο και την 3η αγωνιστική η Ολυμπιάδα επικράτησε με 3-0 σετ στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Διαιτητές: Π. Σαράντης – Α. Ζορλής
Επόπτες: A. Σοφοκλέους –Α. Δημητρίου
Σημειωτές: Ε. Παπαχριστοφόρου – Ε. Παστελλή
Παρατηρητής Διαιτησίας: N. Eυγενίου
Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου


ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – ΑΕΛ

Το μΊνι Λεμεσιανό ντέρμπι έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. Η ΑΕΛ παρουσιάζεται το φαβορί και για να μείνει κοντά στους στόχους της θέλει να κερδίσει. Η Lemesos Volleyball όμως έχει τα δικά της σχέδια.

Οι «ροζ» με την ενίσχυση των Στέλλα Ιωάννου και Mirjana Komlenovic βελτιώθηκε και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Η αποστολή με την ΑΕΛ είναι δύσκολη όμως η προσπάθεια θα γίνει.

Η ΑΕΛ κέρδισε το ντέρμπι με την Ανόρθωση με 3-2 και πάει στα Πολεμίδια για νέα νίκη ώστε να μείνει στην τριάδα τουλάχιστον. Ο αγώνας «κρύβει παγίδες» αλλά οι «γαλαζοκίτρινες έχουν όλα τα εχέγγυα για να κερδίσουν.

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 3η αγωνιστική που έγινε στις 26 Νοεμβρίου 2021, η ΑΕΛ κέρδισε στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» με 3-0 σετ.

Διαιτητές: N. Aντωνίου – Ι. Σοφοκλέους
Επόπτες: M. Πιττάλης – Γ. Παύλου
Σημειωτές: E. Σιαπάνη – Ε. Ευαγγελίδου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Σ. Σεργίου
Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Στεφανίδης


ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Γ. – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021μεταξύ Δικέφαλου Γερ. – Property Gallery Απόλλων, που θα ανοίξει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής.

Ο Δικέφαλος Γερίου με την επιστροφή του στη φυσική του έδρα πέτυχε δυο σερί νίκες κερδίζοντας Lemesos Volleyball και ΑΕΚ. Απέναντι στον Property Gallery Απόλλων δεν είναι το φαβορί αλλά υπάρχει αισιοδοξία στην ομάδα του Γ. Γεωργίου για νέο τρίποντο.

Ο Property Gallery Απόλλων σαφώς έχει το προβάδισμα, αλλά η προσπάθεια δεν θα είναι εύκολη στο Γέρι. Οι «γαλάζιες» θέλουν απαραίτητα να κερδίσουν για να μείνουν κοντά στην Ολυμιπιάδα Ν.

Στον αγώνα του Α Γύρου και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» με 3-0 σετ.

Διαιτητές: Xρ. Μητροφάνους – Ν. Τζιακούρης
Επόπτες: X. Παπαχριστοδούλου – Ζ. Πουγιούκκας
Σημειωτές: Α. Καϊμακλιώτου – Α. Χρυσάνθου
Παρατηρητής Διαιτησίας: M. Γρηγορίου
Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Καϊλης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)
1. Ολυμπιάδα Ν. (9) 9-0 27-03 26
2. Property Gallery Απόλλων (9) 7-2 23-07 22
3. ΑΕΛ (9) 6-3 20-13 17
4. Ανόρθωσις (9) 5-4 17-14 15
5. Νέα Σαλαμίνα (9) 3-6 15-23 09
6. ΑΕΚ (9) 3-6 12-21 09
7. Δικέφαλος Γ. (9) 3-6 12-22 09
8. Lemesos Volleyball (9) 0-9 04-27 01

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ