aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Απόψε το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Παφιακό και Ομόνοια

Βόλεϊ: Απόψε το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Παφιακό και Ομόνοια

To απόλυτο ντέρμπι του κυπριακού βόλεϊ τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στον Παφιακό και την Ομόνοια, θα διεξαχθεί απόψε στο «Αφροδίτη» (20:00, Cablenet Sports 3 HD) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Οι δύο ομάδες διεκδικούν κάθε χρόνο τους τίτλους, ενώ είναι οι δύο εκ των τριών αήττητων ομάδων στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Προγνωστικά δεν χωρούν σε αυτό το ντέρμπι και όλα είναι πιθανά.

Ο Παφιακός του Κυριάκου Καμπερίδη μέσα στην έδρα του έχει στόχο το τρίποντο για να παραμείνει στο ρετιρέ. Η Ομόνοια είναι μαθημένη στα δύσκολα, ενώ ο αγώνας με την ΑΕ Καραβά έδειξε και την πλειάδα επιλογών που διαθέτει ο Σάββας Σάββα. Οι πράσινοι δημιούργησαν καλή παράδοση στην Πάφο και θέλουν να δώσουν συνέχεια.

Σημαντικό για πολλούς λόγους είναι το παιχνίδι στο Παραλίμνι μεταξύ ΕΝΠ – Ανόρθωσης (20:00). Το τρίποντο βρίσκεται στην «ακίδα» και των δύο ομάδων κα προβλέπεται συναρπαστικό ματς. Η ΕΝΠ μετά τις ήττες από Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα δεν σκέφτεται παρά μόνο το τρίποντο για να μη μείνει πίσω βαθμολογικά. Η Ανόρθωση παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και όλη τη βδομάδα δούλεψε για τη νίκη στο «Παλατάκι» του Παραλιμνίου.

Μόνο για τη νίκη θα παραταχθούν στο παρκέ του Λευκόθεου ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση Δερύνειας (20:00). Η πορεία αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές δεν ικανοποιεί κανένα σε γαλαζοκίτρινους και πράσινους, γι’ αυτό θεωρούν το αμφίρροπο αυτό ματς ευκαιρία τριπόντου.

To προσφυγικό ντέρμπι μεταξύ ΑΕ Καραβά – Νέας Σαλαμίνας στην κοινή προσωρινή τους έδρα το «Σπύρος Κυπριανού» (20:30) είναι ικανό να προσφέρει πολλές συγκινήσεις.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (4 αγώνες)

1. Παφιακός

4-0

12 -1

12

2. Ομόνοια

4-0

12-4

12

3. Νέα Σαλαμίνα

4-0

12-2

11

4. Ανόρθωση

2-2

9-7

7

5. Αναγέννηση Δερ.

1-3

5-9

3

6. ΕΝΠ

1-3

4-9

3

7. ΑΠΟΕΛ

0-4

1-12

0

8. ΑΕ Καραβά

0-4

1-12

0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ