aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ: Ανοίγει η σεζόν με ματσάρες

Βόλεϊ: Ανοίγει η σεζόν με ματσάρες

Eπίσημα η νέα χρονιά στην πετόσφαιρα αρχίζει απόψε. Το τουρνουά ΟΠΑΠ Γυναικών «Ουράνιος Ιωαννίδης» αντί του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ διεξάγεται το διάστημα 12-14 Οκτωβρίου, όπου συμμετέχουν οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες της περσινής περιόδου, δηλαδή, η πρωταθλήτρια ΑΕΛ, ο Απόλλων, η Ανόρθωση και η Ολυμπιάδα Ν. θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Σήμερα θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί. Στις 20:00 στο «Κίτιον» ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Μισή ώρα αργότερα (20:30) στο Λευκόθεο η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Ν.

Κλασικό Λεμεσιανό ντέρμπι στο «Κίτιον» στη Λάρνακα. Οι δύο ομάδες μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα (o Απόλλων θα αναμετρηθεί με την Ανόρθωση και η Ολυμπιάδα με την ΑΕΛ) θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με στόχο τον τελικό του τουρνουά την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Ο Απόλλων δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η ΑΕΛ διατηρεί τον κορμό που της χάρισε το τρόπαιο έχοντας ως «όπλο» πλέον τη Γαλλίδα διαγώνιο Αουρελία Εμπατομπό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την Cablenet.

Δεν θα μπορούσαν να μετρήσουν καλύτερα δυνάμεις οι δυο προσφυγικές ομάδες, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος και των δύο η νίκη και ο Τελικός του τουρνουά. Η Ανόρθωση με νέο τεχνικό τον Σέρβο Ντράγκαν Τζόρτζεβιτς και νέες ξένες στοχεύει στον τίτλο φέτος και το τουρνουά «Ουράνιος Ιωαννίδης» θα είναι μια πρώτη απόδειξη δυνατοτήτων. Η Ολυμπιάδα με κόουτς τον Γιάννη Νικολάκη δεν άλλαξε φιλοσοφία (αποχώρησε η Άννη Σάγια), αλλά θέλει να χτυπήσει και τους δύο τίτλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ