aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου

Βόλεϊ Ανδρών: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου

Το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου «Θεόδωρος Μάρκου» στο βόλεϊ Ανδρών κρίνεται στους αποψινούς επαναληπτικούς ημιτελικούς ανάμεσα στα ζευγάρια Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ στο «Θεμιστόκλειο» και Kuutio Homes Παφιακός – Ομόνοια στο «Αφροδίτη» Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ισχυρό προβάδισμα απέναντι στην Ανόρθωση μετά το 3-0 σετ στο Λευκόθεο. Οι γαλαζοκίτρινοι πάνε στη Λεμεσό για να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα και να προκριθούν στον τελικό. Τους αρκεί ακόμα και να χάσουν με 3-2 σετ. Η Ανόρθωση δεν έχει άλλη επιλογή αφού για να προκριθεί στον τελικό πρέπει να ανταποδώσει επικρατώντας με 3-0 ή 3-1 και όλα να κριθούν στο «χρυσό» σετ.

Μεγάλο ντέρμπι που θα θυμίσει τις «μάχες» των δυο ομάδων όταν έφθαναν στο πρόσφατο παρελθόν στους τελικούς για πρωτάθλημα και Κύπελλο, θα διεξαχθεί στο «Αφροδίτη» ανάμεσα σε Kuutio Homes Παφιακό και Ομόνοια. Η επικράτηση των πρασίνων με 3-2 σετ στο πρώτο ματς δίνει ένα προβάδισμα στους πρωταθλητές, αλλά τα πάντα είναι ορθάνοικτα για το εισιτήριο για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ