aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Πρώτη «ζαριά» για τον τίτλο

Βόλεϊ Ανδρών: Πρώτη «ζαριά» για τον τίτλο

H πρώτη «ζαριά» των τελικών του πρωταθλήματος Βόλεϊ ΟΠΑΠ Ανδρών θα ριχθεί απόψε. Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι στη σειρά θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 19:00 (Cablenet3) με τον ΑΠΟΕΛ μετά από 34 χρόνια να διεκδικεί τον τίτλο απέναντι στη μόνιμη πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών Ομόνοια.

Οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα στις νίκες με 2-0 και χρειάζονται άλλες δύο για να κατακτήσουν το 7ο πρωτάθλημα και τρίτο σερί. Οι γαλαζοκίτρινοι με το 0-2 θέλουν να κάνουν την υπέρβαση διεκδικώντας επίσης το 7ο πρωτάθλημα μετά από 38 χρόνια, αφού το τελευταίο ήταν το 1985.

Ο πρώτος αγώνας των τελικών κρίνεται κομβικός για τον ΑΠΟΕΛ, που με τη συμπαράσταση των οπαδών του θέλει τη νίκη για να μειώσει στις νίκες και να ελπίζει. Οι πράσινοι, με τον «αέρα» του 2-0 πάνε στο Λευκόθεο για το 3-0 και να… χαϊδέψουν τον τίτλο. Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο «Τάσσος Παπαδόπουλος» – Ελευθερία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ