aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Ομόνοια και Ανόρθωση έδωσαν ραντεβού στον τελικό!

Βόλεϊ Ανδρών: Ομόνοια και Ανόρθωση έδωσαν ραντεβού στον τελικό!

Ομόνοια και Ανόρθωση θα διεκδικήσουν την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, το αστραφτερό τρόπαιο κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών. Οι πράσινοι της Λευκωσίας έχοντας στη φαρέτρα τη νίκη με 3-2 σετ στο πρώτο ματς, πήγαν με φόρα στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» και… έκοψαν τον βήχα τον Παφιακό. Μπήκαν αποφασιστικά, κέρδισαν το πρώτο (25-20) και το δεύτερο σετ (25-20), ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του τρίτου (25-23), τσεκάροντας με δεύτερη νίκη το εισιτήριο για τον τελικό (3-0). Έπαιξαν σαν πρωταθλητές και τέλος του τρέχοντα μήνα, έχουν την ευκαιρία να κάνουν το νταμπλ.

Διαφορετική ασφαλώς άποψη έχει η Ανόρθωση, η οποία έφερε τα κάτω-πάνω απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αγωνιζόμενη στο «Θεμιστόκλειο», παρά την ήττα στον πρώτο αγώνα με 0-3 και το γεγονός πως έχασε το πρώτο σετ (23-25), δεν λύγισε! Κέρδισε τα τρία επόμενα (25-23, 25-21, 25-14) και αυτομάτως, τα πάντα κρίθηκαν στο χρυσό σετ. Εκεί, η ομάδα του Πλατρίτη ήταν εκ νέου πιο ψύχραιμη και πιο αποφασιστική, ολοκληρώνοντας την ανατροπή (15-8).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ