aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒόλεϊ Ανδρών: Με το βλέμμα στο καρέ

Βόλεϊ Ανδρών: Με το βλέμμα στο καρέ

Mε τους αγώνες της προημιτελικής φάσης αρχίζει σήμερα το Κύπελλο Α’ Κατηγορίας Ανδρών «Θεόδωρος Μάρκου». Η διοργάνωση του 49ου Κυπέλλου στην ιστορία, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον με την προημιτελική φάση να περιλαμβάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

Στο «Σπύρος Κυπριανού» η κάτοχος του τίτλου και πρωταθλήτρια Ομόνοια φιλοξενείται από την επικίνδυνη Νέα Σαλαμίνα, σ’ ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο φιναλίστ του περσινού τελικού να διεκδικούν την πρόκριση στα ημιτελικά. Στόχος και των δυο ομάδων το πρώτο βήμα, αφού τα πάντα θα κριθούν την προσεχή Δευτέρα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στο «Αφροδίτη», όπου ο Kuutio Homes Παφιακός υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας. Οι δυο ομάδες θέλουν να φθάσουν στον τελικό της 31ης Μαρτίου. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες με την πρόκριση να «καθαρίζει» τη Δευτέρα στη Δερύνεια και ίσως στο «χρυσό» σετ.

Η πολυνίκης του θεσμού Ανόρθωση, με 16 κατακτήσεις, αρχίζει την προσπάθειά της από το Παραλίμνι όπου αντιμετωπίζει την Ένωση. Στόχος η νίκη για να μετουσιώσει την πρόκρισή της στον επαναληπτικό. Η Ένωση θα παλέψει στην έδρα της για να πάρει τη νίκη και να ελπίζει στον επαναληπτικό στο «Θεμιστόκλειο».

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της 2ης θέσης, ξεκινά την προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου απέναντι στην Ολυμπιάς Φρενάρους στο Λευκόθεο. Στόχος η πρόκριση στους ημιτελικούς με δύο νίκες. Η Ολυμπιάς, μετά τον υποβιβασμό της, θα προσπαθήσει στους αγώνες κυπέλλου, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη ενός από τους βασικούς πυλώνες του σωματείου, για το καλύτερο. Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ