aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΒλέπει Ισραήλ και μετά ΑΜΚΕ η προεθνική γυναικών

Βλέπει Ισραήλ και μετά ΑΜΚΕ η προεθνική γυναικών

Η προεθνική ομάδα Γυναικών ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα την προετοιμασία της για τον πρώτο αγώνα του Silver League Γυναικών απέναντι στο Ισραήλ το Σάββατο 25 Μαϊου στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου και ακολούθως στους Αγώνες Μικρών Κρατών του Μαυροβουνίου (28 Μαΐου-1 Ιουνίου 2019).

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού κόουτς Γιάννη Νικολάκη βρίσκονται 20 πετοσφαιρίστριες από τις οποίες θα επιλεχθούν οι 14 που θα καταρτήσουν την αποστολή έναντι στο Ισραήλ αλλά και που θα αντιπροσωπεύσουν την χωρα μας στους Αγώνες Μικρών Χωρών Ευρώπης (ΑΜΚΕ).

Οι αρχικά προγραματισμένοι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας με την Αίγυπτο τελικά δεν θα γίνουν λόγω άλλων υποχρεώσεων της Εθνικής Αιγύπτου, έτσι η ομάδα μας περιορίστηκε σε προπονήσεις. Η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι καθοριστική αφού όλες οι πετοσφαιρίστριες θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Ελλαδίτη κόοουτς για μια θέση στη ομάδα.

Αυτή τη στιγμή προπονούνται οι: Άντρεα Χαραλάμπους, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Χριστιάνα Δαβίδ, Αιμιλία Δημητρίου, Ειρήνη Ιωάννου, Στέλλα Ιωάννου, Άντρη Ιορδάνους, Δέσποινα Κωνσταντίνου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Εβίτα Λεωνίδου, Ιωάννα Λεωνίδου, Έλενα Μοσφιλιώτη, Βάσω Ριαλά, Νικολίνα Σπύρου, Γεωργία Σταυρινίδου, Ράνια Στυλιανού, Κατερίνα Ζακχαίου, Ελεάνα Πέτρου, Μαρίνα Χριστοδούλου, Δέσποινα Σιμανόφσκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ