aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤώρα αρχίζουν τα μεγάλα ματς

Τώρα αρχίζουν τα μεγάλα ματς

Οι μεγάλες μάχες τώρα αρχίζουν στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας ανδρών, με τη διεξαγωγή των πλέι οφ, που θα αναδείξουν και την πρωταθλήτρια ομάδα. Στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», η Κυπελλούχος 2019 Ομόνοια θα παίξει με τη ψυχολογία στα ύψη για ν’ αντιμετωπίσει την Αναγέννηση.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι η τρίτη νίκη που θα τους στείλει ένα βήμα από τα τελικά, ενώ η Δερύνεια μετά την πολύ καλή προσπάθεια στο φάιναλ φορ, πάει στη Λευκωσία με στόχο να κερδίσει και να μειώσει το σκορ σε 1-2. Την ίδια ώρα (20:00) στο «Αφροδίτη» προμηνύεται πραγματικό ντέρμπι μεταξύ του Green Air Παφιακού και του ΑΠΟΕΛ.

Η παφιακή ομάδα, που έχει το προβάδισμα στις νίκες με 2-0 από την κανονική διάρκεια, θέλει να γυρίσει σελίδα και να ξεχάσει τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου, για να κάνει το 3-0 και να αγγίζει την πρόκριση στον τελικό. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα είναι καθόλου εύκολη λεία και πάει στο ματς για τη νίκη και τη μείωση του σκορ σε 1-2 για να παίξει «ρέστα» στο Λευκόθεο. Υπεθυμίζουμε ότι από κάθε ζευγάρι προκρίνεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες και μετρούν τα αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια.

Απ’ εκεί και πέρα, με στόχο να «καθαρίσουν» την πρόκρισή τους στην τελική φάση των πλέι άουτ θα αγωνιστούν Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα. Η «Μεγάλη Κυρία» αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραβά στο «Σπύρος Κυπριανού» και προηγείται στις νίκες με 3-0, ενώ με το ίδιο σκορ προηγούνται και οι «ερυθρόλευκοι» του Εθνικού Λατσιών, τον οποίο αντιμετωπίζουν στο «Σωτήρης Μέσσιος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ