aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της Εθνικής γυναικών

Το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα της Εθνικής γυναικών

Εντατικά συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική γυναικών ενόψει των πολύ σημαντικών υποχρεώσεων που έχει τον Μάιο και τον Ιούνιο. Η πρόκληση του Silver League, αλλά και το «πρέπει» της επιτυχίας στους ΑΜΚΕ του Μαυροβουνίου.

Σε 23 ημέρες η Εθνική θα παίξει 10 αγώνες άρα στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης θα πρέπει να είναι πανέτοιμη με τους Γιάννη Νικολάκη, Κώστα Παναγίδη και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Χρίστο Βαρατάση να ετοιμάζουν τα πλάνα τους.

Η Εθνική από τις 25 Μαΐου και την αναμέτρηση με το Ισραήλ για την πρεμιέρα του Silver League μέχρι τις 18 Ιουνίου έχει βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με τους ακόλουθους σταθμούς:

25 Mαΐου: Απέναντι στο Ισραήλ 1η αγωνιστική Silver League (Aθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου – 19:00).

26 Μαΐου: Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Μαυροβουνίου Ποντγκόριτσα.

28 Μαΐου-1η Ιουνίου: Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης.

2 Ιουνίου: Επιστροφή στην Κύπρο.

4 Ιουνίου: Αγώνας για την 3η αγωνιστική του Silver League με τη Γεωργία στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου (ώρα έναρξης 19:30).

8 Iουνίου: η πρώτη έξοδος για το Silver League με τη Γεωργία στην πρωτεύουσα Τιφλίδα στις 18:00 ώρα Κύπρου στην «Νew Volleyball Arena Tiblici» (4η αγωνιστική Silver League).

12 Ιουνίου: Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη θα ταξιδέψουν στην Ρουμανία όπου στην πόλη Αλεξάνδρια στα νοτιοδυτικά του Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Ρουμανίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 ώρα Κύπρου στη Sala Polivalenta της ομώνυμης πόλης που αριθμεί 45.000 κατοίκους (5η αγωνιστική Silver League).

15 Ιουνίου: Το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι για το Silver League απέναντι στην Εθνική Ισραήλ στην Χάϊφα και στη «Romena Sports Αrena» με ώρα έναρξης 19:30. (6η αγωνιστική Silver League).

18 Ιουνίου: Ολοκληρώνονται οι αγώνες στο Silver League με τον αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου με την Εθνική Ρουμανίας στις 19:30 (2η αγωνιστική Silver League).

Στην προετοιμασία συμμετέχουν οι: Άντρεα Χαραλάμπους (Διαγώνια – Ανόρθωση), Βασιλική Χατζηκωνστάντα (Διαγώνια), Χριστιάνα Δαϋίδ (Λίμπερο – Ανόρθωση), Ειρήνη Ιωάννου (Ακραία – ΑΕΚ), Στέλλα Ιωάννου (Πασαδόρος – ΑΕΚ), Δέσποινα Κωνσταντίνου (Πασαδόρος – ΑΕΛ), Εβίτα Λεωνίδου (Λίμπερο – ΠΑΟ), Ιωάννα Λεωνίδου (Πασαδόρος – Απόλλων), Έλενα Μοσφιλιώτη (Λίμπερο – ΑΕΚ), Βάσω Ριαλά (Κεντρική – Ανόρθωση), Γεωργία Σταυρινίδου (Κεντρική – Ανόρθωση), Ράνια Στυλιανού (Διαγώνιος – Θέτιδα Βούλας), Κατερίνα Ζακχαίου (Κεντρική – Ολυμπιακός), Ελεάνα Πέτρου (ΑΠΟΚ), Μαρίνα, Χριστοδούλου – Ανόρθωση).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ