aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο μετεγγραφικό παζάρι σε πλήρη εξέλιξη

Το μετεγγραφικό παζάρι σε πλήρη εξέλιξη

Το μεταγραφικό παζάρι κινείται με εντατικούς ρυθμούς λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Ιδιαίτερα ενισχυμένες θα παραταχθούν στο νέο πρωτάθλημα Τεχνοοικία ΑΕΚ και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.

Η Τεχνοοικία ΑΕΚ πρόσθεσε στο δυναμικό της την αρχηγό της Εθνικής Γυναικών Άντρη Ιορδάνους από τον Απόλλωνα με μεταγραφή ελεύθερου αθλητή και την Αιμιλία Δημητρίου από την Αναγέννηση Δερύνειας με υποσχετική ενός χρόνου. Επίσης, η Ολυμπιάδα Ν. απέκτησε με υποσχετική έξη παίκτριες και με ελευθέρα δυο.

Συγκεκριμένα, απέκτησε με υποσχετική τις: Έφη Πέτρου (από την Τεχνοοικία ΑΕΚ), Χριστίνα Γεωργιάδου (από την Τεχνοοικία ΑΕΚ), Βάσω Χαραλάμπους (από την Ανόρθωση), Μσρία Οικονομίδου (από την Ανόρθωση), Χριστίνα Μαραγκού (από την Ανόρθωση), Γεωργία Μαραγκού (από την Ανόρθωση).Με ελευθέρα μεταγραφή απέκτησε τις Δήμητρα Κούτα (από το ΘΟΙ Αυγόρου) και Ραλούκα Μποζιάνου (από τον Πανιδαλιακό).

Εξάλλου, ο διεθνής λίμπερο Αντώνης Αντωνίου μεταγράφηκε με ελευθέρα μετεγγραφή από τον «Green Air» Παφιακό στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ