aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤο γόητρο και η 3η θέση

Το γόητρο και η 3η θέση

Το γόητρο και το ξεκαθάρισμα της 3ης θέσης θα βρεθούν στο επίκεντρο της 14ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Ανδρών που είναι και η τελευταία της ρέγκιουλαρ σίζον και θα διεξαχθεί απόψε με τέσσερις αγώνες (20:00).

Δυο παιχνίδια τραβούν τα βλέμματα και αυτά είναι το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης στο «Λευκόθεο» και η αναμέτρηση της Αναγέννησης με την Ομόνοια στη Σάλα Δερύνειας. Στα ματς, ο Green Air Παφιακός πάει στα Λατσιά για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Λατσιών και η ΑΕ Καραβά θα αγωνιστεί με τη Νέα Σαλαμίνα.

Όπως προαναφέραμε, ενδιαφέρον παρουσιάζει το σενάριο για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Τη θέση διεκδικούν η Αναγέννηση και ο ΑΠΟΕΛ. Τη δεδομένη στιγμή οι πράσινοι είναι στην 3η θέση με 23 βαθμούς, όσους έχουν και οι γαλαζοκίτρινοι.

Η ομάδα της Δερύνειας υπερτερεί κατά μια νίκη (οκτώ έναντι επτά), αλλά η ομάδα της Λευκωσίας υπερτερεί στα σετ. Όποια εκ των δυο ομάδων κερδίσει με οποιοδήποτε σκορ και η αντίπαλος χάσει με οποιοδήποτε σκορ, κατακτά την 3η θέση. Με ήττα και των δυο ομάδων η Αναγέννηση μένει τρίτη. Νίκη και των δυο με 3-2 πάλι αφήνει τους πράσινους τρίτους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ