aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Τιτανομαχία» ΑΠΟΕΛ - Green Air Παφιακού

«Τιτανομαχία» ΑΠΟΕΛ – Green Air Παφιακού

Τα «φώτα» στρέφονται στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Green Air Παφιακός (ζωντανό από τη Cytavision / 20:00) στους δεύτερους αγώνες των πλέι οφ που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται την Παρασκευή στις 20:00 και για την τελική  φάση των πλέι άουτ, όπου θα αρχίσουν οι αναμετρήσεις ΑΕ Καραβά-Εθνικός Λατσιών στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», με τις δύο ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις την παραμονή τους, αφού το σκορ νικών είναι στο 1-1. Στον τρίτο αγώνα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου, η Αναγέννηση φιλοξενεί την Ομόνοια στη Σάλα Δερύνειας στις 20:00.

Aναλυτικά:

ΑΠΟΕΛ – Green Air Παφιακός:  Η νίκη του ΑΠΟΕΛ στην Πάφο την περασμένη Παρασκευή με 3-1 διαμόρφωσε νέα δεδομένα στη σειρά των ημιτελικών. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μείωσαν στις νίκες σε 1-2 και απέκτησαν ψυχολογία ώστε να παλέψουν για την πρόκριση στους Τελικούς. Η ομάδα του Λούη Λοϊζου με μια νέα νίκη ισοφαρίζει τη σειρά σε 2-2 και όλα αρχίζουν από την αρχή. Ο Green Αir Παφιακός πάει στη Λευκωσία για να πετύχει ότι έκανε το ΑΠΟΕΛ στην Πάφο. Να κερδίσει και να αποκτήσει εκ νέου προβάδισμα δυο νικών. Η τεχνική ηγεσία  θα αποφασίσει για την τριάδα των ξένων (σ.σ. ο Ουϊλιαν τραυματίστηκε την Παρασκευή) την τελευταία στιγμή. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Cytavision.

Aναγέννηση Δερύνειας – Ομόνοια: Η Ομόνοια πάει στη Δερύνεια με στόχο να «καθαρίσει» την πρόκριση για τους τελικούς, αναμένοντας τα νέα από τη σειρά Green Air Παφιακός – AΠΟΕΛ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι «πράσινοι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάνε χωρίς άγχος στη Δερύνεια με το υπέρ τους 3-0 στις νίκες. Η Αναγέννηση μέσα στην έδρα της θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή κερδίζοντας τον αγώνα για να δώσει παράταση στη σειρά.

Οι «μάχες» τώρα αρχίζουν στα χαμηλά

ΑΕ Καραβά – Εθνικός Λατσιών: Οι «μάχες» τώρα αρχίζουν. Ο λόγος για τη σειρά ΑΕ Καραβά – Εθνικός Λατσιών που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία σε μια σειρά που ίσως διαρκέσει επτά αγώνες. Οι δυο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι ισόπαλες 1-1, αφού η ΑΕ Καραβά επικράτησε στον πρώτο γύρο και ο Εθνικός επικράτησε στο δεύτερο γύρο 3-2 και έφερε τον αγώνα στα ίσια. Ο αγώνας προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά. Οι δυο ομάδες παρουσιάζονται ισοδύναμες και η σειρά προβλέπεται απρόβλεπτη. Πρώτος στόχος η νίκη που θα δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα του 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ