aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤαλέντα από την Ανόρθωση και τον Αχιλλέα Κ. στην Ολυμπιακή Ημέρα

Ταλέντα από την Ανόρθωση και τον Αχιλλέα Κ. στην Ολυμπιακή Ημέρα

H ΚΟΠΕ τίμησε δεόντως την Ολυμπιακή ημέρα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου. Συνολικά 45 νεαρές παίκτριες από τις ακαδημίες της Ανόρθωσης και του Αχιλλέα Καϊμακλίου στις Γυναίκες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας τις δυνατότητές τους και αυτά που διδάσκονται από τους προπονητές τους.

Παίκτριες της Ανορθώσης και του Αχιλλέα σχημάτισαν μεικτές ομάδες και αγωνίστηκαν σε τουρνουά συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των παρισταμένων. Ανόρθωση και Αχιλλέας Κ. συγκεντρώνουν μαζί 250 κορίτσια στις ακαδημίες τους.

Ο προπονητής και υπεύθυνος των Ακαδημιών της Ανορθώσεως Ιωάννης Πετρούδης ανέφερε ότι οι Ακαδημίες της Ανόρθωσης διαθέτουν 150 κορίτσια σε όλες τις ηλικίες Ανάπτυξης. Όπως είπε χρησιμοποιούνται για προπονήσεις δυο γήπεδα το Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως ΑΤΙ και το Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως. «Η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική», ανέφερε.

Εκ μέρους του Αχιλλέα Κ. η προπονήτρια Ελένη Σωτηρίου δήλωσε ότι στις Ακαδημίες του Αχιλλέα συμμετέχουν 100 κορίτσια και υπάρχουν αγωνιστικές ομάδες σε όλες τις ηλικίες ανάπτυξης. Παράλληλα, η γυναικεία ομάδα του Αχιλλέα Κ. θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Β’ Γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ