aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣυνεχίζουν στα ερυθρόλευκα Παναγιωτίδης, Βαρνάβα και Ιωάννου

Συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα Παναγιωτίδης, Βαρνάβα και Ιωάννου

Συνεχίζουν στα ερυθρόλευκα Παναγιωτίδης, Βαρνάβα και Ιωάννου, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το πετοσφαιρικό τμήμα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο κεντρικό Αυγουστίνο Παναγιωτίδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο Παναγιωτίδης ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου με την φανέλα της οποίας έχει στεφθεί νταμπλούχος την σεζόν 2013-14, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί σε ΑΕ Καραβά και Ολυμπιάς Φρενάρου. Καλωσορίζουμε τον Αυγουστίνο στην ερυθρόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κύπριο λίμπερο της ομάδας μας Αντώνη Βαρνάβα, για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ευχόμαστε στον Αντώνη πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα! ».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του πετοσφαιρικού τμήματος της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κύπριο λίμπερο της ομάδας μας Λευτέρη Ιωάννου, για την αγωνιστική περίοδο 2020/2021. Ευχόμαστε στον Λευτέρη πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα! ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ