Στο Ισραήλ μέλη των προεθνικών μας ομάδων ανδρών

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας και ανταλλαγής αθλητικών αποστολών μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στο Ισραήλ μέλη των προεθνικών μας ομάδων ανδρών (με τους Γεώργιο Χρυσοστόμου και Αντώνη Λιοτατή) και Κ18 (με τους Οδυσσέα Σαββίδη και Μιχάλη Κανάρη). Τις ομάδες συνοδεύει ο βοηθός ομοσπονδιακός προπονητής μας Ανδρέας Σαββίδης.

Το προπονητικό καμπ λαμβάνει χώρα στο Windgate Institute στην πόλη Netanya που είναι η έδρα των Εθνικών ομάδων του Ισραήλ (στο Βόλεϊ και στο Beach Βόλεϊ). Η περιοχή είναι λίγο έξω από το Τελ Αβίβ. Οι ομάδες μας άρχισαν ήδη προπονήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες ανδρών και Κ18-Κ20 του Ισραήλ. Στόχος μας, η κατάλληλη προετοιμασία για τους προσεχείς αγώνες που θα συμμετέχουν οι ομάδες μας, η μεν ομάδα των ανδρών στους Αγώνες Μικρών Κρατών στο Μαυροβούνιο και στο Προολυμπιακό Τουρνουά στην Λάρνακα και οι μικροί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο Μπάτεν της Αυστρίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές διπλές προπονήσεις στην άμμο, επισκέψεις στο γυμναστήριο αλλά και βίντεο ανάλυση των προπονήσεων και των αγώνων μας. Η αποστολή μας επιστρέφει στην Κύπρο τις 25 του Μάη. «Οι ομάδες μας βρίσκονται σε καλό επίπεδο εν’οψη των πιο πάνω αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και η εβδομάδα αυτή θα μας βοηθήσει να μπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, παίζοντας αρκετά φιλικά παιγνίδια έναντι στις ομάδες από το Ισραήλ», αναφέρει ο κ. Σαββίδης.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ