aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ 31 χρόνια μετά η Ολυμπιάδα

Στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ 31 χρόνια μετά η Ολυμπιάδα

Ξεδίψασε! Η Ολυμπιάδα Νεάπολης είναι η νέα πρωταθλήτρια στο γυναικείο βόλεϊ. Μετά από 31 χρόνια, η ομάδα της Νεάπολης στην κορυφή! Πανηγυρίζει από χθες βράδυ, μετά τη νίκη της επί της ΑΕΛ με 3-0 σετ (25-17, 25-21, 25-16) το 2ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Σωματείου. Το προηγούμενο ήταν το 1992.

Πάρτι στήθηκε με το τέλος του αγώνα χθες βράδυ στο Λύκειο Ακροπόλεως, έδρας της Ολυμπιάδας. Οι φίλοι της ομάδας το γιόρτασαν με τις πετοσφαιρίστριες, το τεχνικό τιμ, τους διοικούντες. Πλατιά χαμόγελα ενθουσιασμού και χαράς, αφού η προσπάθεια και οι κόποι ευοδώθηκαν και έφεραν την Ολυμπιάδα στο… Έβερεστ! Το έψαξε και τα προηγούμενα χρόνια, τελικά το πανηγύρισε φέτος η Ολυμπιάδα.

«Μετά από 31 χρόνια, όπου κάναμε αγώνας επιβίωσης, επανήλθαμε στο προσκήνιο. Το σωματείο ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Αξίζαμε το πρωτάθλημα και τα προηγούμενα δύο χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος Άνδρος Μιχαηλίδης μιλώντας στην κάμερα της Cablenet. «Στόχος μας και το κύπελλο» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στον χορηγό Χαραλαμπίδης Κρίστης για τη μεγάλη συνεισφορά του.

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας, ο Πολωνός Πάτρικ Φόγκελ που ανέλαβε αρχές Ιανουαρίου αντικαθιστώντας τον Γιάννη Νικολάκη, υπογράμμισε: «Είναι ξεχωριστό το συναίσθημα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Πίστευα ότι θα φτάναμε σε αυτό το στόχο μέσα από τη σκληρή δουλειά». Και πρόσθεσε: «Αφιερώνω το πρωτάθλημα στους ανθρώπους της Ολυμπιάδας, είναι άξιοι για τη δουλειά που έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε και το κύπελλο».

Ο Μάριος Παντελίδης, τιμ μάνατζερ, έκανε ιδιαίτερα αναφορά στον Αλέξη Χαραλαμπίδη «που ότι θέλαμε το είχαμε». Και συνέχισε: «Ευχαριστώ όλες τις κοπέλες. Είμαστε η κυρίαρχος ομάδα στο βόλεϊ».

Ο Απόλλων έκανε το καθήκον του, επικράτησε εύκολα της Νέας Σαλαμίνας εκτός έδρας με 3-0 σετ (25-13, 25-16, 25-19), όμως ήταν μια νίκη χωρίς αντίκρισμα στην προσπάθεια για τον τίτλο.

Στον όμιλο του υποβιβασμού, η Λεμεσός Βόλεϊ πέρασε εύκολα από το Γέρι επικρατώντας του τοπικού Δικέφαλου με 3-0 σετ (25-12, 25-12, 25-12).

Στο άλλο παιχνίδι, η Ανόρθωση επικράτησε με 3-2 σετ του Άρη Πολεμίου με 3-2 σετ (18-25, 25-20, 23-25, 25-20, 18-16).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ