aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣε γκρουπς άρχισε δουλειά η προεθνική Ανδρών (δηλώσεις Κανεστράτσι)

Σε γκρουπς άρχισε δουλειά η προεθνική Ανδρών (δηλώσεις Κανεστράτσι)

Δειλά-δειλά άρχισε την προετοιμασία της η προεθνική ομάδα Ανδρών. Χωρισμένοι σε δυο γκρουπ οι διεθνείς υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Χόρχε Κανεστράτσι άρχισαν να προετοιμάζονται ενόψει των αγώνων του δ’ προκριματικού Ομίλου του Eurovolley Ανδρών 2021.

H προεθνική από την προηγούμενη εβδομάδα εργάζεται στη φυσική κατάσταση και στο beach volley. Mέσω των υφιστάμενων διαταγμάτων επιτρέπεται η διεξαγωγή προπονήσεων σε ανοικτούς χώρους αυτή τη στιγμή. Ο Ιταλοαργεντινός κόουτς δουλεύει το ένα γκρουπ με πετοσφαιριστές από Λευκωσία, Λάρνακα και Ελ. Αμμόχωστο και το δεύτερο με πετοσφαιριστές από Λεμεσό και Πάφο.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 αίρονται οι περιορισμοί για τη χρήση των κλειστών αιθουσών κάτι που θα επιτρέψει στην Προεθνική να μπει στη σάλα.

Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει:

Δευτέρα 22 Ιουνίου: Ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης στο Θεμιστόκλειο (18:00 -20:00)

Τετάρτη 24 Ιουνίου: Ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης στο Θεμιστόκλειο (18:00 -20:00)

Πέμπτη 25 Ιουνίου: Προπόνηση στις Ομοσπονδιακές Εγκαταστάσεις Beach Volley (18:00 -20:00)

Παρασκευή 26 Ιουνίου: Προπόνηση στις Εγκαταστάσεις Beach Volley του Πανεπιστημίου Kύπρου (18:30 – 20:30)

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε αυτό το στάδιο ως προσαρμογή μετά από τρεις μήνες απραξία. Όπως είπε «στις 29 Ιουνίου θα μπούμε στη Σάλα και θα δουλέψουμε σε τακτική και τεχνική στο βόλεϊ». Ο Κανεστράτσι είπε ότι η Εθνική θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στους αγώνες του δ’ προκριματικού Ομίλου γι’αυτό θα γίνει προσπάθεια για διεξαγωγή φιλικών αγώνων σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ