aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρώτο σερβίς τίτλου

Πρώτο σερβίς τίτλου

H ώρα των μεγάλων αγώνων που θα κρίνουν τον πρωταθλητή της περιόδου 2018-19 στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών έφθασε. Απόψε (20:00, Cytavision 5) στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» θα αρχίσουν τα ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και του Green Αir Παφιακού. Δεν χωρεί καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται για τις δυο ομάδες που μονοπωλούν τους τίτλους τα τελευταία χρόνια και το θέαμα αναμένεται να φθάσει σε υψηλά επίπεδα μιας και θα αγωνιστούν μερικοί από τους καλύτερους πετοσφαιριστές Κύπριους και ξένους στο πρωτάθλημά μας.

Δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ «πρασίνων» και «μπλε», αφού ήδη τη φετινή χρονιά αγωνίστηκαν τέσσερις φορές, με την Ομόνοια να κατακτά ισάριθμες νίκες και δυο τίτλους (σ.σ. Σούπερ Καπ και Κύπελλο). Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν απόψε να κάνουν το 3-0 στις νίκες για να κάνουν το αποφασιστικότερο βήμα τίτλου. Αντίθετα, οι «κυανόλευκοι» πάνε στη Λευκωσία για το break και τη μείωση του σκορ στις νίκες σε 2-1. Η ομάδα που θα κάνει τέσσερις νίκες κατακτά τον τίτλο.

Στη «σκιά» του μεγάλου ντέρμπι για τον τίτλο, θα γίνει την ίδια ώρα στο Λευκόθεο ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Αναγέννηση Δερύνειας. Είναι το πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων για την κατάκτηση της 3ης θέσης που υπό προϋποθέσεις (σ.σ. εάν η CEV δώσει στην Κύπρο και άλλη θέση) οδηγεί στην Ευρώπη. Βάσει των αποτελεσμάτων της κανονικής διάρκειας, οι δυο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ