aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠλέι οφ και πλέι άουτ

Πλέι οφ και πλέι άουτ

Η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α΄ Κατηγορίας Ανδρών διαμόρφωσε και το σκηνικό στη φάση πλέι οφ και πλέι άουτ.

Για τις θέσεις 1-4 σχηματίστηκαν στην ημιτελική φάση τα ακόλουθα ζευγάρια: Ομόνοια – Αναγέννηση Δερύνειας και Green Air Παφιακός – ΑΠΟΕΛ. Η πρόκριση κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Με την ολοκλήρωση της κανονική διάρκειας της σεζόν η Ομόνοια συμπλήρωσε δυο νίκες έναντι καμιάς της Αναγέννησης.

Στο άλλο ζευγάρι ο Παφιακός πέτυχε στην κανονική διάρκεια δυο νίκες έναντι καμιάς του ΑΠΟΕΛ. Οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τέσσερις νίκες θα προκριθούν στους τελικούς για διεκδίκηση του τίτλου. Οι δυο χαμένοι θα αγωνιστούν για τις θέσεις 3-4.

Για τις θέσεις 5-8 και τα πλέι άουτ διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια: Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός Λατσιών και Ανόρθωση – ΑΕ Καραβά. Στον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με τον Εθνικό Λατσιών οι ερυθρόλευκοι προηγούνται με 2-0 στις νίκες και θέλουν άλλες δυο για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο ζευγάρι Ανόρθωση – ΑΕ Καραβά, η «Κυρία» επίσης προηγείται με 2-0 νίκες. Οι δυο χαμένες θα αγωνιστούν για την αποφυγή της 8ης θέσης και της διαβάθμισης στη Β΄ Κατηγορία. Οι δυο νικητές θα διεκδικήσουν τις θέσεις 5-6.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ