aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαγκόσμιο Ανδρών: Σε κατάμεστο γήπεδο τένις η πρεμιέρα Ιταλία - Ιαπωνία

Παγκόσμιο Ανδρών: Σε κατάμεστο γήπεδο τένις η πρεμιέρα Ιταλία – Ιαπωνία

Σε Ιταλία και Βουλγαρία συνδιοργανώνεται από τις 9 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Πετόσφαιρας. Άξιο αναφοράς ότι ο αγώνας για τον α’ όμιλο μεταξύ Ιταλίας – Ιαπωνίας στην πρεμιέρα την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου διεξήχθη σε γήπεδο αντισφαίρισης όπου έδωσαν το παρών τους πέραν των 11.000 φιλάθλων σε ένα γεμάτο από άκρη σε άκρη γήπεδο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ιταλία κέρδισε τους Ιάπωνες με 3-0 (25-20, 25-21, 25-23). Πέραν Ιταλίας και Ιαπωνίας στον α’ όμιλο συμμετέχουν: Αργεντινή, Βέλγιο, Δομινικανή Δημοκρατία και Σλοβενία. Στον β’ όμιλο συμμετέχουν Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Αίγυπτος, Γαλλία, Ολλανδία.

Ο γ’ όμιλος απαρτίζεται από τις ομάδες Αυστραλία, Κσμερούν, Ρωσία, Σερβία, Τυνησία και Ηνωμένες Πολιτείες. Ο δ’ όμιλος αποτελείται από τις ομάδες: Βουλγαρία, Κούβα, Φινλανδία, Ιράν, Πολωνία, Πουέρτο Ρίκο. Για τον δ’ όμιλο η Βουλγαρία κέρδισε στην πρεμιέρα με 3-0 την Φινλανδία (25-21, 25-19, 25-22). Οι όμιλοι επαναρχίζουν την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.

Οι αγώνες φιλοξενούνται στην Ιταλία και στις πόλεις Μπάρι (Palaforio), Ρώμη (Foro Italico), Μπολόνια (Paladoza), Φλωρεντία (Mandela Forum) και Μιλάνο (Forum Di Assago). Στη Βουλγαρία οι αγώνες διεξάγονται στη Σόφια (Arena Armeec), Βάρνα (Palace Culture &Sport) και Ρους (Bulstrad Arena). Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Τορίνο (Pala Altipur).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ