aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαφιακός - Ολυμπιάς 3-0: Άνετη νίκη

Παφιακός – Ολυμπιάς 3-0: Άνετη νίκη

Ο Kuutio Ηomes Παφιακός επέστρεψε στις νίκες αφού στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών κέρδισε στην Κλειστή Αίθουσα «ΑΦΡΟΔΙΤΗ» την Ολυμπιάς Φρενάρους με 3-0 σετ σε 74’.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα νέα πρόσωπο στη σύνθεσή τους. Ο Kuutio Homes Παφιακός τον P. Da Silva και η Ολυμπιάς τον Β. Da Silva.

Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος με την ομάδα της Πάφου να επιβάλλεται με 25-21 σε 24’. Στο δεύτερο σετ ο Kuutio Homes Παφιακός ξέφυγε 22-15 και πήρε το σετ με 25-18 σε 27’ αυξάνοντας σε 2-0 σετ το προβάδισμά του.

O Κuutio Homes Παφιακός ξέφυγε 21-13 στο τρίτο σετ  και τέλειωσε τον αγώνα αφού κέρδισε το σετ 25-16 σε 23’

Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ(R.VASJILIEV): Eerma, Κollo, Παναγιωτίδης, Da Silva, Σκορδής, Προδρόμου – Λίμπερο 1: Χρυσοστόμου, Λίμπερο 2: Χρηστίδης – Αλλαγές: Ποχάνης, Α. Σαββίδης, Σωκράτους,Μιχαήλ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ(Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Georgiev, Βασιλείου, Borisov, Β. Da Silva, Ερωτοκρίτου, Αδάμου – Λίμπερο 1: Παύλου – Αλλαγές: Χαραλάμπους, Θεοφάνους, Σάββα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ