aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟι Ούγροι πήραν την ρεβάνς, ήττα για την Εθνική μας

Οι Ούγροι πήραν την ρεβάνς, ήττα για την Εθνική μας

Την ήττα με 0-3 από την Εθνική Ουγγαρίας γνώρισε η προ-Εθνική Ανδρών στο δεύτερο φιλικό με την Εθνική Ουγγαρίας που έγινε την Κυριακή στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου. Οι Ούγγροι ήταν καλύτεροι και πήραν τον αγώνα. Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο η προΕθνική μας κέρδισε 3-1 σετ.

Ο Ομοσπονδιακός κόουτς Χόρχε Κανεστράτσι έκανε αλλαγές στον αγώνα σε σχέση με αυτό του Σαββάτου δοκιμάζοντας παίκτες, αλλά και σχήματα.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο πρώτο σετ με τους Ούγγρους να είναι ελαφρώς καλύτεροι και να προηγούνται 15-17. Οι Ούγγροι ήταν ανώτεροι ξέφυγαν με 16-22 για να κερδίσουν 16-25 σε ένα μέτριο σετ για την Εθνική μας.

Η ομάδα μας εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο σετ και είχε ισχνό προβάδισμα 12-11. Ωστόσο, σταδιακά, οι Ούγγροι ανέβηκαν και ελέω της κακής υποδοχής της ΠροΕθνικής ξέφυγαν 16-21 για να κερδίσουν τελικά 19-25 αυξάνοντας το δείκτη του σκορ σε 0-2 σετ.

Η ομάδα του Κανεστράτσι άρχισε πολύ καλά το τρίτο σετ και προηγήθηκε 07-05 με πολύ καλό μπλοκ. Οι Ούγγροι όμως κατάφεραν να γυρίσουν τα σε βάρος τους  δεδομένα και να προσπεράσουν 11-13. Η Προεθνική ήταν βελτιωμένη σε σχέση  με τα προηγούμενα σετ και με μπλοκ του Παφίτη προηγήθηκε 18-17. Δυο απανωτά όμως λάθη, έφεραν τους Μαγυάρους να προηγούνται με 18-20.

Οι διεθνείς ήταν αποφασισμένοι, αλλά οι Ούγγροι προηγήθηκαν με άσο 21-24 και έφθασαν στο ματς-πόιντ. Ένα λάθος των φιλοξενουμένων αναπτέρωσε τις ελπίδες μας αφού μειώσαμε σε 23-24, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε την κρίσιμη φάση και χάσαμε 23-25 και τον αγώνα με 0-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ