aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ «τελικός» και η μάχη της παραμονής

Ο «τελικός» και η μάχη της παραμονής

Ο αποψινός «τελικός» των ημιτελικών του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών όπως τον χαρακτηρίζουμε μεταξύ του Green Air Παφιακός και του ΑΠΟΕΛ στη Σάλα «Αφροδίτη» συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα (20:00, Cytavision 5).

Στην ουσία πρόκειται για έναν αγώνα όπου ο νικητής θα βρεθεί στους τελικούς των πλέι οφ, εκεί όπου θα συναντήσει την Ομόνοια που περιμένει από τις 22 Φεβρουαρίου για να μάθει τον αντίπαλό της. Οι προπονητές Αντώνης Κωνσταντίνου και Λούης Λοΐζου προετοίμασαν τους πετοσφαιριστές τους με τον καλύτερο τρόπο και θα επιδιώξουν οι ίδιοι να κερδίσουν τη μάχη των πάγκων.

Επίσης, απόψε (20:00) θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας μεταξύ του Εθνικού Λατσιών και της ΑΕ Καραβά στα πλέι άουτ για την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Οι μικρές διαφορές που χωρίζουν τις δυο ομάδες προεξοφλούν ένα σπουδαίο αγώνα, με την προσφυγική ομάδα να διατηρεί το ψυχολογικό προβάδισμα του 3-2 στις νίκες και αν κερδίσει απόψε όλα τελειώνουν, αφού σφραγίζει την παραμονή. Εάν όμως ο Εθνικός Λατσιών εκμεταλλευτεί την έδρα του τα πάντα θα κριθούν την άλλη εβδομάδα στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ