aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟ Παφιακός δεν απείλησε τους Τούρκους (νέα ήττα)

Ο Παφιακός δεν απείλησε τους Τούρκους (νέα ήττα)

Ο Green Air Παφιακός αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη Γαλατάσαραϊ στον δεύτερο αγώνα για τη φάση των 16 του Challenge Cup που έγινε και πάλι στην Κωνσταντινούπολη στο «Burhan Felek Voleyball Salonu» με συνέπεια να χάσει με -3. Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη στην Τουρκία και μοιραία σταμάτησε τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των Παφιτών.

Με την έναρξη του αγώνα  οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (03-03, 04-04) , αλλά ένα σερί της Γαλατασαράι έφερε το σκορ στο 08-04. Οι Τούρκοι διατήρησαν τη διαφορά στο σκορ, αφού κατάφερναν να ελέγχουν πλήρως το σετ (14-06).

O Green Air Παφιακός δεν έβρισκε λύσεις οι «ερυθροκίτρινοι» της Κωνσταντινούπολης προηγήθηκαν με 19-10  για να κερδίσουν τελικά με 25 – 16 και να προηγηθούν στο καθοριστικό πρώτο σετ με 1-0.

Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ούτε στο δεύτερο σετ. Η εμφάνιση των Τούρκων ήταν πάρα πολύ καλή, κάτι που φάνηκε από την αρχή του σετ (04-00). Η Γαλατάσαραϊ αύξησε το υπέρ της σκορ σε 15-07.

Η ομάδα του Γκρέσιτς επηρεάστηκε από τις απουσίες (σ.σ. δεν αγωνίστηκε ξανά ο Οικονομίδης) και η Γαλατάσαραϊ διατήρησε τη διαφορά σε επίπεδα ασφάλειας 20-12. Οι Τούρκοι κέρδισαν το σετ με 25 – 12 πέτυχαν το 2-0 και «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το 0-2 σε βάρος του και ο αποκλεισμός  επηρέασε τον Green Air Παφιακό και αυτό φάνηκε στις αρχές του τρίτου σετ. Οι Τούρκοι προηγήθηκαν με 06-01 φέρνοντας για άλλη μια φορά το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Πάντως, η εξέλιξη του σκορ έδωσε την ευκαιρία στον κ. Γκρέσιτς να δει και τους παγκίτες του, αφού χρησιμοποιήθηκαν οι Ανθής, Σωκράτους και Κωνσταντινίδης που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η Γαλατάσαραϊ προηγήθηκε 11-05 και έδειχνε να ελέγχει πλήρως τον αγώνα.

Η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να αυξήσει το προβάδισμά της σε 18-08 και 21-10 και να ξεκαθαρίσει τη νίκη. Την ίδια ώρα ο Green Αιr Παφιακός δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τις καλοδουλεμένες επιθέσεις των Τούρκων.

Το σετ ολοκληρώθηκε με 25- 11 για την Γαλατάσαραϊ που πήρε τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η αποστολή του Green Air Παφιακού θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή το πρωί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ