aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝίκη βάλσαμο ψάχνει η ΑΕ Καραβά

Νίκη βάλσαμο ψάχνει η ΑΕ Καραβά

Την ουγγρική Fino Kaposvar αντιμετωπίζει αύριο στις 20:00 στο Θεμιστόκλειο η Pokka ΑΕ Καραβά στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Challenge Cup. H ομάδα του Ντιμίτρι Λέτσιεφ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση απέναντι σε μια ψηλή και επικίνδυνη ομάδα.

Ενδεχόμενη επιτυχία θα αποτελέσει βάλσαμο για τις δυο απανωτές αποτυχίες στο πρωτάθλημα από την Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα και  ειδικότερα από την Αναγέννηση Δερύνειας. Ο Λέτσιεφ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ χαρακτήρισε την αντίπαλο δύσκολη, αφού «το ουγγρικό βόλεϊ βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μέσα από τον αγώνα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις νίκης».

Από εκεί και πέρα, με τέσσερεις αγώνες (σ.σ. ώρα έναρξης 19:30) αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας γυναικών. Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν εννέα ομάδες. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι: Εθνικός Λ. – Μαραθώνας, Άρης Πολεμίου – Ανόρθωση Πετόσφαιρα, Πανεπιστήμιο – Ν.Ο. Λακατάμιας και Παφιακός – Ροτσίδης. Ρεπό την 1η αγωνιστική θα έχει ο Πανιδαλιακός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ