aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΝέο βαρωσιώτικο ντέρμπι και όλα πιθανά

Νέο βαρωσιώτικο ντέρμπι και όλα πιθανά

Όλα θα αρχίσουν από την αρχή, ή θα γίνει το σημαντικότερο βήμα. Ο λόγος για τη σειρά που η τελική έκβασή της θα κρίνει την 5η θέση μεταξύ των δύο ομάδων της Αμμοχώστου, Ανόρθωσης και Νέας Σαλαμίνας.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου θα αναμετρηθούν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς στο Θεμιστόκλειο στις 20:00. Με βάση τα δεδομένα των πρώτων τριών αγώνων (σ.σ. δύο στην κανονική διάρκεια της σεζόν και ένα στα πλέι άουτ 5η-6η θέση) η Νέα Σαλαμίνα προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει άλλες δύο για να τερματίσει 5η.

Η Ανόρθωση, όμως, που από τον Ιανουάριο κάνει πολύ καλή πορεία κέρδισε στο «Σπύρος Κυπριανού» την Τετάρτη και με νίκη στην έδρα της ισοφαρίζει τη σειρά.

Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας θα έχει σασπένς και στο τάραφλεξ του Θεμιστοκλείου θα δούμε πολλά νεαρά ταλέντα Πρωτοψάλτης, Χατζηδημητρίου, Χριστοφόρου, Μιλτιάδους από πλευράς Ανόρθωσης και Σιαπάνης, Παπαδημητρίου, Μιχαήλ, Κακοφεγγίτης από πλευράς Νέας Σαλαμίνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ