aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜεγάλο διπλό από την ΑΕΚ, βήμα σωτηρίας το ΘΟΪ

Μεγάλο διπλό από την ΑΕΚ, βήμα σωτηρίας το ΘΟΪ

Με κορυφαία την Αμερικανίδα Στρίμερ, η Τεχνοοικία ΑΕΚ «άλωσε» το Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως κερδίζοντας την Ανόρθωση με 3-2 (23-25, 25-16, 22-25, 25-23, 15-9) και παρέμεινε στη 2η θέση με 37 βαθμούς, οκτώ πίσω από τη «Κυρία». Οι «κιτρινοπράσινες» που έπαιξαν χωρίς την Λοβ, έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και υποχρέωσαν τις «κυανόλευκες» στη δεύτερη φετινή τους εντός έδρας ήττα (σ.σ. προηγήθηκε αυτή από την RoboMarkets ΑΕΛ με 2-3). Η Ανόρθωση έχασε ένα σημαντικό αγώνα αλλά εξακολουθεί να έχει τα ηνία στη βαθμολογία. Η απουσία της Α. Χαραλάμπους φάνηκε πολύ για την «Κυρία».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου για τις θέσεις 1-4, σαν σε προπόνηση η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στην «Απολλων Αρενα» τον Απόλλωνα που αγωνίστηκε με νεαρές Κύπριες παίκτριες και χωρίς ξένες με 3-0 σετ (25-8, 25-7, 25-12) και βρίσκεται στους 36 βαθμούς. Οι «γαλαζοκίτρινες» δεν συνάντησαν ιδιαίτερη αντίσταση όπως μαρτυρά και το σκορ των σερ και ολοκλήρωσαν τον αγώνα σε σχεδόν μια ώρα. Οι «γαλάζιες» από πλευράς τους έδειξαν καλά στοιχεία κι ας αγωνίστηκαν απέναντι σε ποιο έμπειρες παίκτριες.

Αποφασιστικό βήμα για σωτηρία έκανε το ΘΟΪ Αυγόρου, που κέρδισε στη Σάλα Δερύνειας με ανατροπή της Αναγέννησης με 3-1 σετ (21-25, 25-17, 25-23, 25-14) και ξέφυγε 10 βαθμούς από τις «πράσινες» και την 8η θέση που οδηγεί στη Β’ Κατηγορία. Παράλληλα, η ομάδα του Αυγόρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Ομίλου υποβιβασμού με 14 βαθμούς. Η Αναγέννηση έχασε τον καθοριστικό αγώνα, αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που εξασφάλισε με την κατάκτηση του πρώτου σετ και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι σε πολύ δυσμενή θέση.

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως κέρδισε στη Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» τον Korantina Homes Παφιακός με 3-0 σετ (25-14, 25-21, 25-21) και με 25 βαθμούς διατηρήθηκε στην κορυφή του Ομίλου για τις θέσεις 5-8. Στο πρώτο σετ η προσφυγική ομάδα ήταν ανώτερη, όμως στα άλλα δύο η παφιακή ομάδα ανέβασε απόδοση και έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ