aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΜε τρεις ομάδες και με στόχο τη διάκριση

Με τρεις ομάδες και με στόχο τη διάκριση

Στην υπέροχη πόλη Πάρνου στην Εσθονία και ανάμεσα σε χώρες μεγαθήρια του παγκόσμιου μπιτς βόλεϊ όπως οι ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Καναδάς, Βραζιλία, Γερμανία και τόσες άλλες, θα βρεθούν οι ομάδες μας αντρών και γυναικών μέσα στα πλαίσια του 8ου Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί από τις 11-18 Ιουλίου.

Η κυπριακή αποστολή θα αποτελείται από δύο αντρικές ομάδες. Τη μια ομάδα απαρτίζουν οι Αντρέας Σαββίδης και Κίριλ Σεργέβιτς και την άλλη οι Αντρέας Χρυσοστόμου και Τζέιμς Τζορτζ Αναστασιάδης. Τη γυναικεία ομάδα θα αποτελούν η Έρικα Ζεμπύλα και η Κατερίνα Ζακχαίου.

Την αποστολή θα συνοδεύει ο προπονητής Ευάγγελος Κουτουλέας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο των αθλητών και αθλητριών μας και ανέφερε ότι ταξιδεύουμε στην Εσθονία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε μεγαθήρια του παγκόσμιου αθλητισμού στο άθλημα, αποκομίζοντας εμπειρίες και γνώση για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ