aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚύπελλο Βόλεϊ Ανδρών: Ημιτελικά με δύο «γειτονικά» ντέρμπι

Κύπελλο Βόλεϊ Ανδρών: Ημιτελικά με δύο «γειτονικά» ντέρμπι

Τo Kύπελλο Ανδρών Α’ Κατηγορίας Βόλεϊ Ανδρών «Θεόδωρος Μάρκου» μπαίνει απόψε στην ημιτελική του φάση. ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση στο «Λευκόθεο» και Ομόνοια – Kuutio Homes Παφιακός στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» είναι τα δυο ζευγάρια που προέκυψαν μετά την κλήρωση και οι τέσσερις μονομάχοι θα επιδιώξουν απόψε (20:00), το προβάδισμα ενόψει των επαναληπτικών της Δευτέρας.

Στο Λευκόθεο οι γαλαζοκίτρινοι μετά τη 2η θέση στο πρωτάθλημα θέλουν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θα τα καταφέρουν αν ξεπεράσουν πρώτα το εμπόδιο της Ανόρθωσης και προκριθούν στον τελικό. Η «Κυρία» είναι η πολυνίκης του θεσμού με 16 κατακτήσεις και θέλει αν επανέλθει στο προσκήνιο με μια αποστολή ψηλού βαθμού δυσκολίας.

Κλασσικό ντέρμπι και στον δεύτερο ημιτελικό, όπου η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Ομόνοια, θέλει συνέχεια στο σερί της κόντρα στον διψασμένο Παφιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ