aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΚΟΠΕ: Mεγάλη δόξα στο σεμινάριο συνδέσμου προπονητών

ΚΟΠΕ: Mεγάλη δόξα στο σεμινάριο συνδέσμου προπονητών

Άλλη μια μεγάλη δόξα του παγκοσμίου χώρου της πετόσφαιρας θα φιλοξενήσει ο Σύνδεσμος Κυπρίων προπονητών που διοργανώνει για τα μέλη του το 11ο και τελευταίο του διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: « Η θεωρία του coach Anastasi στη διδασκαλία του Μπλοκ και της Άμυνας».

Ομιλητής του σεμιναριου θα είναι ο Ιταλός προπονητής με μεγάλη καριέρα και πολλούς τίτλους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τόσο ως αθλητής όσο και ως προπονητής Andrea Anastasi ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ενεργός προπονητής στην Πολωνία!

Στην μετάφραση της ιταλικής γλώσσας θα είναι η συνάδελφος Δήμητρα Λυκογιάννη από την Ελλάδα και την ομάδα της Αργυρούπολης την οποία και ευχαριστούμε για την προσφορά της. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/06/2020 και μεταξύ των ωρών 20:00-22:00 στην πλατφόρμα zoom.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα απαντηθούν ερωτήσεις που πιθανόν να προκύψουν μέσα από το σεμινάριο. Η παρουσία όλων των μελών στο τελευταίο μας σεμινάριο είναι απαραίτητη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ