aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ σπουδαία Tea Juric στο «Νεάπολη-Επιστροφή» και στην Ολυμπιάδα

Η σπουδαία Tea Juric στο «Νεάπολη-Επιστροφή» και στην Ολυμπιάδα

Νέα εντυπωσιακή μετεγγραφή για την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως που «βάλθηκε να τρελάνει κόσμο» στο φετινό μετεγγραφικό παζάρι. Στην αίθουσα «Νεάπολη Επιστροφή» οι φίλοι του βόλεϊ θα απολαμβάνουν φέτος την Κροάτισσα διαγώνιο Tea Juric.

Η νέα ατραξιόν με τη Βερόνια Χουντίμα της προσφυγικής ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ μέχρι τις 30 Απριλίου 2020. H Juric είναι 26 ετών (γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1993) και έχει πλούσια εμπειρία.

Η Juric έχει ύψος 1.85 και βάρος 72 κιλά. Η καριέρα της άρχισε το 2003 στην Marina Castella όπου έμεινε μέχρι το 2012. Το 2011 κατέκτησε το πρωτάθλημα Κροατίας και αναδείχθηκε MVP του Κυπέλλου Αδριατικής MVP αναδείχθηκε το 2010 και καλύτερη ακραία το 2011.

Οι σπουδαίες επιδόσεις της την οδήγησαν στην Εθνική Κροατίας όπου το 2008 ήταν μέλος της Εθνικής στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το 2010 ήταν μέλος της Εθνικής Νεανίδων Κροατίας καθώς και το 2011 όπου αγωνίστηκε στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ολυμπιάδας αγωνίστηκε στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ την τετραετία 2013 -2017 με την ομάδα του Κολλεγίου Tulane Uninersity. Tην τελευταία σεζόν στις ΗΠΑ έγραψε το όνομά της στη λίστα με τις τρεις καλύτερες αθλήτριες του Πανεπιστημίου της.

Η Juric τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στο «Σαμπιονά» Γαλλίας με την Calais, ενώ την περσινή περίοδο ήταν στην Ελβετία με την Volleyball Frannches-Μomtagnes . Με βάση τα χαρακτηριστικά της ο Θ. Κατσιγιάννης έχει στη διάθεσή του μια παίκτρια που είναι αποτελεσματική, εκμεταλλεύεται τις συμπαίκτριές της, έχει διεθνή εμπειρία και ισχυρό καρφί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ