aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Ομόνοια θέλει να μπει στο «Πάνθεον» του βόλεϊ!

Η Ομόνοια θέλει να μπει στο «Πάνθεον» του βόλεϊ!

Η πετοσφαιρική Ομόνοια θέλει να μπει στο πάνθεον του κυπριακού βόλεϊ. Απόψε στις 20:00 (απευθείας από ην Cablenet Spotrs 3 HD) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» για την ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Ευρωπαϊκό Τσάλεντζ Καπ. Στοχεύσει στην ανατροπή της ήττας της με 0-3 στο Ισραήλ στις 12 Ιανουαρίου 2023. Οι πράσινοι με όπλο τον κόσμο τους θα επιδιώξουν την ανατροπή που μεταφράζεται σε πρώτο στάδιο σε νίκη 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Με βάση την εικόνα του ματς στο Ισραήλ η ομάδα του Σάββα Σάββα έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Η «ομάδα του Λαού» από το Ισραήλ είναι ισχυρή παίζοντας γρήγορο βόλεϊ, ενώ ξεχωρίζει ο ύψους 2.12 Ρώσος Σαφόνοφ, που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Η προετοιμασία της Ομόνοιας ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, ενώ η τεχνική της ηγεσία έκανε «φύλλο και φτερό» την ισραηλινή ομάδα για να παρουσιαστεί πανέτοιμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ