aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Νέα Σαλαμίνα ξανά στην «προσφυγιά»

Η Νέα Σαλαμίνα ξανά στην «προσφυγιά»

Κραυγή αγωνίας είναι η χθεσινή ανάρτηση της Νέας Σαλαμίνας και το τέλος εποχής για την ομάδα βόλεϊ ανδρών στο «Σπύρος Κυπριανού» μετά από 17 χρόνια. «Ακόμη μια μέρα ξημερώνει με την ομάδα μας ξανά στην «προσφυγιά» και στο ψάξιμο για στέγη για την ομάδα μας.

Δυστυχώς η ομάδας μας με το πέρας της φετινής αγωνιστικής σεζόν αναγκάζεται να εγκαταλείψει το «Σπύρος Κυπριανού», λόγω των έργων ανακαίνισης που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο λόγω της διοργάνωσης από την ΚΟΚ του ομίλου του Eurobasket τον Σεπτέμβριο του 2025», αναφέρεται χαρακτηριστικά με τη σημείωση ότι «δεν υπήρξε καμία πρόνοια ή τουλάχιστον ένα μικρό ενδιαφέρον για το που θα προπονούνται και αγωνίζονται τα επόμενα δύο χρόνια οι ομάδες που αγωνίζονται στο συγκεκριμένο γήπεδο».

Επί της ουσίας η πετοσφαιρική Νέα Σαλαμίνα προσφυγοποιείται και πάλι! «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το προσφυγικό μας Σωματείο γίνεται παράπλευρη απώλεια κακών χειρισμών και αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί στην αναζήτηση για νέο σπίτι. Ένα από τα πιο ιστορικά πετοσφαιρικά τμήματα της χώρας θα είναι και πάλι στον δρόμο και στο αβέβαιο για το που θα αγωνιστεί την νέα σεζόν», καταλήγει η ανάρτηση των ερυθρόλευκων χωρίς να παραλείπονται οι ευχαριστίες προς τον ΚΟΑ για τη φιλοξενία και το προσωπικό του γηπέδου. Εν ολίγοις, η Νέα Σαλαμίνα θα πρέπει τώρα να αναζητήσει νέα στέγη (αν υπάρχει) και ταυτόχρονα θα πρέπει να προσμετρηθεί το αγωνιστικό και το οικονομικό κόστος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ