aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της πετοσφαιρικής Ομόνοιας - Αυτή είναι η Μακάμπι Γεντίμ

Η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της πετοσφαιρικής Ομόνοιας – Αυτή είναι η Μακάμπι Γεντίμ

Τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της έχει να αντιμετωπίσει η πετοσφαιρική Ομόνοια. Στην κορυφαία επιτυχία του κυπριακού βόλεϊ σε συλλογικό επίπεδο η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα του CEV Challenge Cup την Maccaci Yeadim Tel Aviv. Τα ιστορικά ραντεβού θα γίνουν την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023 στην έδρα της ιστορικής ισραηλινής ομάδας Hadar Yosef National Sports Center στο Tel Aviv στις 20:00 και ο επαναληπτικός στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 20:00.

H ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ παρουσιάζει την ομάδα της «Ομάδας του Λαού» του Ισραήλ την ιστορική Maccaci Yaadim Τel Aviv.

Στο ρόστερ βρίσκονται οι:

1.Εmmanuel Iglesias Pastrana Arturo (Πουέρτο – Ρίκο / 27, 1.94 , Πασαδόρος), 3. Samuel Bridge Burgi (H.Π.Α. / 22, 1.94, Ακραίος), 4. Yegor Motorny (27, 1.95, Aκραίος), 6. Viatcheslav Batckala (38, 2.05, Κεντρικός), 7. Joshua Ayzenberg (H.Π.Α./ 36, 1.73, Λίμπερο), 9. Gianluca Grasso (Βραζιλία/ 27, 1.85, Ακραίος), 12. Nikita Maron (Ισραήλ-Ουκρανία / 17, 2.02, Κεντρικός), 13. Αlexander Safonov (Oυκρανία /31, 2.10, Κεντρικός), 14. Jhon Herlson Caringal (Φιλιππίνες /28, 1.74 – Λίμπερο), 15. Kevin Maximilian Foyer (Γερμανία / 32, 2.00 –Ακραίος), 16. Roei Horovitz (20, 1.84, Πασαδόρος), 18. Genadi Sokolov (Ισραήλ -30, 2.02, Κεντρικός).

Προπονητής των Ισραηλινών είναι η παλιά δόξα της ομάδας ο 49χρονος πρώην Universal Galili Gal ο οποίος είναι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Ισραήλ. Βοηθοί του είναι ο προπονητής φυσικής κατάστασης Omer Yoel με θητεία στις: Ηapoel Kfar Saba (Γυναίκες) ενώ διατηρεί τη θέση του και στην Εθνική Ισραήλ στις Γυναίκες. Στο προπονητικό σταφ βρίσκεται και ο Oded Shintov.

Στην πορεία της μέχρι τους «8» του CEV Challenge Cup η Maccabi Tel Aviv απέκλεισε στη φάση των «32» την GreenPlan VRCK Kazincbarcika Oυγγαρίας με δυο νίκες 3-1 και 3-1 και οι δυο αγώνες έγιναν στην Ουγγαρία. Στη φάση των «16» oι Ισραηλινοί απέκλεισαν τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με δυο νίκες 3-` 1 στο Tel – Aviv και 3-2 στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Webmedia.cev

Σε αυτό το γήπεδο θα παίξει η Ομόνοια με την Maccabi Yeadim Tel Aviv

Ο αγώνας της 12ης Ιανουαρίου 2023 για τη φάση των «8» του CEV Challenge Cup μεταξύ Maccabi Yeadim Tel Aviv – Oμόνοια θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Tel Aviv το Hadar Yosef Sports Center. Το Αθλητικό Κέντρο είναι ένα σύμπλεγμα Σταδίων και Αθλητικών δραστηριοτήτων ενώ ο χώρος αποτελεί την έδρα της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του Ισραήλ. Στο συγκρότημα υπάρχουν πολλά εθνικά στάδια και στεγάζεται η Ομοσπονδία Στίβου του Ισραήλ. Παράλληλα, στο Εθνικό Κέντρο μπορούν να φιλοξενηθούν αρκετά αθλήματα εσωτερικού χώρου ενώ φιλοξενούνται οι αγώνες της Εθνικής Ομοσπονδίας Τζούντο του Ισραήλ. Η περιοχή Hadar Yosef στο Yarkon Park βρίσκεται στο βόρεια τμήμα του Tel – Aviv και γειτνιάζει με το Στάδιο Ramat Gan.

Volley

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ