aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ Κύπρος στο… χάρτη του snow volleyball - H πρώτη ιστορική συμμετοχή

Η Κύπρος στο… χάρτη του snow volleyball – H πρώτη ιστορική συμμετοχή

Iστορική στιγμή για το κυπριακό βόλεϊ. Για πρώτη φορά στα χρονικά κυπριακή ομάδα πετοσφαίρισης συμμετέχει σε διοργάνωση snow volleyball που εντάσσεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB). Η πρώτη αποστολή αποτελείται από τον προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα και τους πετοσφαιριστές Κωνσταντίνο Καλαφάτη, Αντώνη Λιοτατή και Χαράλαμπο Ζορπή.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην πόλη Wagrain-Kienarl της Αυστρίας και αναμένει με αγωνία την κλήρωση των αγώνων που θα διεξαχθούν μεταξύ 28-31 Μαρτίου 2019. Η Κύπρος συμμετέχει στους προκριματικούς γύρους και αναμένει αντιπάλους την Τετάρτη.

Στους αγώνες συμμετέχουν αμάδες από την Αυστρία, την Βραζιλία, την Ρωσία, το Βέλγιο, το Καμερούν, την Τσεχία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ρουμανία, την Ρωσία, τη Σλοβενία, την Ελβετία και τις ΗΠΑ. Στους αγώνες της Αυστρίας συμμετέχουν τεράστιοι αθλητές για σκοπούς πρεστίζ και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών και ο Βραζιλιάνος Τζίμπα. Η διοργάνωση είναι πολύ υψηλού επιπέδου και οι αθλητές μας θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Η ΚΟΠΕ δίνει τεράστια σημασία στην ανάπτυξη του snow volleyball και στοχεύει τη σεζόν 2019-20 να προχωρήσει στην ανάπτυξή του. Το άθλημα διαδίδεται χρόνο με το χρόνο ανά το παγκόσμιο και αποδεικνύεται περίτρανα ότι το βόλεϊ είναι το μόνο άθλημα που μπορεί να παιχθεί στη σάλα, στην παραλία και στο χιόνι. Ήδη, τον Ιανουάριο του 2018 ταυτόχρονα διεξήχθησαν αγώνες σάλας, beach volley και snow volleyball.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ