aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ ΚΟΠΕ τίμησε την Ολυμπιακή Ημέρα

Η ΚΟΠΕ τίμησε την Ολυμπιακή Ημέρα

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου οι εκδηλώσεις εορτασμού της «Ολυμπιακής Ημέρας». Τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε μεγάλος αριθμός Αθλητικών Ομοσπονδιών, μεταξύ των οποίων και η ΚΟΠΕ διοργάνωσε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμο Στροβόλου και την Ομοσπονδία Συνδέσμου Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας. Συνδιοργανωτής των αγώνων Δρόμου ήταν το Σωματείο «ΔΡΟ.ΜΕ.Α. Racing».

Χορηγός των εκδηλώσεων ήταν και φέτος η ΟΠΑΠ Κύπρου, Διαχρονικός Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και χορηγός επικοινωνίας το ΡΙΚ. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης, Αξιωματούχοι και Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Προέδροι Αθλητικών Ομοσπονδιών, ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, αθλητές-μέλη της Ολυμπιακής ομάδας και πολλοί φίλοι του αθλητισμού.

Κύρια αγωνιστική εκδήλωση του προγράμματος, ήταν οι αγώνες δρόμου για παιδιά και ενήλικες που κάλυψαν αποστάσεις, 1Km και 5Km αντίστοιχα, σε διαδρομή που περιλάμβανε δρόμους γύρω από το Ολυμπιακό Μέγαρο με τις συμμετοχές να είναι εμφανώς αυξημένες τη φετινή χρονιά κύριως των παιδιών των Δημοτικών Σχολείων. To «ΔΡΟ.ΜΕ.Α Racing» συνέβαλε στην άψογη διοργάνωση του αγώνα, και συμμετείχε με μεγάλο αριθμό αθλητών. Συμμετοχή αθλητών υπήρξε και από άλλα Σωματεία όπως του «Περικλής Δημητρίου», καθώς και πλήθους κόσμου που προσήλθε στο Ολυμπιακό Μέγαρο και συμμετείχε με τα παιδιά του στις εκδηλώσεις.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητικές ομοσπονδίες Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας, Χάντμπολ, Αντισφαίρισης, Άρσης Βαρών, Γυμναστικής, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Καράτε, Πάλης, Πεντάθλου-Διάθλου, Τάεκβοντό, Μπόουλινγκ, Μπριτζ, Σκάκι, Χορού, και μαζί με χορό Zumba. Η κάθε ομοσπονδία δημιούργησε το δικό της αγωνιστικό χώρο και προέβη σε επίδειξη των αθλημάτων τους, στην παρουσία αθλητών και προπονητών και στη συνέχεια το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δικές του ικανότητες στο κάθε άθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ