aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΗ εθνική γυναικών μετρά δυνάμεις

Η εθνική γυναικών μετρά δυνάμεις

Με στόχο να βρεθεί στην καλύτερή της κατάσταση στις 23 Μαΐου οπότε και αρχίζουν οι αγώνες της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών στα Νησιά Φερόε προετοιμάζεται η Εθνική Γυναικών.

Καθημερινώς η ομάδα των ομοσπονδιακών τεχνικών Πέτρου Πατσιά και Κώστα Παναγίδη βάζει νέα στοιχεία ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο Τόρσβαν. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι η έλλειψη προβλημάτων τραυματισμών, ενώ μοναδικό αγκάθι στην ομαλή προετοιμασία αποτελούν οι υποχρεώσεις κάποιων διεθνών με τις ομάδες τους στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Σήμερα η Εθνική θα τεστάρει τις δυνάμεις της σε φιλικό αγώνα απέναντι στην πρωταθλήτρια Εφήβων ομάδα της Ανόρθωσης στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο. Μέσα από τους αγώνες, ο κ. Πατσιάς θα καταλήξει και στις 12 πετοσφαιρίστριες που θα ταξιδέψουν τελικά στα Νησιά Φερόε.

Η αρχηγός της Εθνικής, Άνδρη Ιορδάνους, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι, «δεν έχουμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε ενόψει των αγώνων. Προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις να αφομοιώσουμε αυτά που ζητούν οι προπονητές μας παρά τις απουσίες που έχουμε. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών. Οι νεαρές παίκτριες λόγω της συμμετοχής τους στην Εθνική Νεανίδων έχουν αποκτήσει εμπειρίες και μπήκαν στο κλίμα της Εθνικής».

Αντίπαλοι της Εθνικής στον Α Όμιλο (σ.σ. θα διεξαχθεί 23-26 Μαΐου) θα είναι τα Νησιά Φερόε, το Έϊρε και το Λιχτενστάιν. Ο Β’ Όμιλος θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο με τη συμμετοχή των Εθνικών Λουξεμβούργου, Σκωτίας, Ισλανδίας και Βορείου Ιρλανδίας. Η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Λουξεμβούργο το 2017 με τη συμμετοχή των δύο πρώτων ομάδων από κάθε προκριματικό Όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ