aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓυναικείο: Συναντήσεις «κορυφής»

Γυναικείο: Συναντήσεις «κορυφής»

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών. Αύριο (20:00) θα διεξαχθούν δυο συναντήσεις κορυφής και άλλα δύο ματς με το δικό τους ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα, στο «Απόλλων Αρένα» o γηπεδούχος Aπόλλων θα υποδεχθεί την Τεχνοοικία ΑΕΚ.

Οι δυο ομάδες δείχνουν ικανές να σηκώσουν το τρόπαιο φέτος και ο αγώνας στη Λεμεσό είναι το πρώτο μεταξύ τους «κρας τεστ». Το ντέρμπι προβλέπεται συναρπαστικό που ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ντέρμπι θα γίνει και στο ΑΤΙ, εκεί όπου η Ανόρθωση θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ. Κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει την έκβαση του αγώνα, καθώς κυανόλευκες και γαλαζοκίτρινες μας έχουν συνηθίσει σε σπουδαία παιχνίδια όπου δίνουν τα πάντα για το τρίποντο που έχει διπλή αξία.

Απ’ εκεί και πέρα, το ΘΟΪ θα φιλοξενήσει την Ολυμπιάδα Νεάπολης. Ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Οι αγώνες μεταξύ τους πάντα προσφέρουν συγκινήσεις και γεμάτα σετ. Τέλος, στη σάλα της Δερύνειας η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενεί τον Εθνικό Λατσιών. Δυο ομάδες που δεν έχουν γευτεί τη νίκη μέχρι στιγμής θα τα δώσουν όλα για το πρώτο τρίποντο. Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας προκαλεί ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ