aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓια το απόλυτο η «Κυρία», για την ψυχολογία η ΑΕΛ

Για το απόλυτο η «Κυρία», για την ψυχολογία η ΑΕΛ

Με ντέρμπι γοήτρου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών η «Κυρία». Απόψε στις 20:00, η Ανόρθωση υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως την Robo Markets ΑΕΛ σε αναβληθέν αγώνα για την 8η αγωνιστική.

Ο αγώνας ήταν ορισμένος τον Δεκέμβριο, αλλά αναβλήθηκε δυο φορές λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου! Οι δυο ομάδες εξασφάλισαν τις τελικές τους θέσεις στη βαθμολογία ενόψει του Ομίλου τίτλου, αφού η Ανόρθωση είναι πρώτη και η Robo Markets ΑΕΛ τρίτη.

Ωστόσο, η «Μεγάλη Κυρία» θέλει τη νίκη και το απόλυτο των 14 νικών σε 14 αγώνες στην πρώτη φάση. Η Robo Markets ΑΕΛ πάει στη Λευκωσία με μοναδικό στόχο να κερδίσει, ώστε να μειώσει τη διαφορά της από τις πρωτοπόρες ενόψει της δεύτερης φάσης. Οι γαλαζοκίτρινες δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τη Σλοβένα ακραία Σάρα Βάλεντσιτς, αφού η εγγραφή της έγινε τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ