aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΓερμανίδες και Ρώσοι κατέκτησαν... τον κόσμο και την κορυφή

Γερμανίδες και Ρώσοι κατέκτησαν… τον κόσμο και την κορυφή

Γερμανορωσική κυριαρχία στους τελικούς του Παγκοσμίου World Τοur Βeach Volley που ολοκληρώθηκαν προχθές στη Ρώμη.

Στις γυναίκες οι Γερμανίδες Laura Ludwig (αριθμός 1) και Margareta Kozuch (αριθμός 2) κέρδισαν τις Βραζιλιάνες Αgatha Bednarczuk (αριθμός 1) και τη γνωστή μας από την παρουσία της σε αγώνες στην Κύπρο το 2017 στη Λάρνακα Eduarda Santos Lisboa (Duda), (αριθμός 2), με 2-0 σετ.

Πρωταθλητές κόσμου για το 2019 στην άμμο είναι οι Ρώσοι Viacheslav Krasilnikov (αριθμός φανέλας 1) και Oleg Stoyanovsky (αριθμός φανέλας 2) που κέρδισαν στον τελικό τους πρωτοεμφανιζόμενους σε διεθνείς αγώνες στην Κύπρο (Λάρνακα το 2014) Γερμανούς Julius Thole (αριθμός φανέλας 1) και Clemens Wickler (αριθμός φανέλας 2).

Οι Ρώσοι μέσα σε 45 λεπτά κέρδισαν τον τίτλο με 2-0 (21-16, 21-16).

Τρίτοι οι Νορβηγοί

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Νορβηγοί Anders Bertsen Mol (αριθμός φανέλας 1) και Christian Sandlie Sorum (αριθμός φανέλας 2). Το δίδυμο από τη Νορβηγία κέρδισε τους Αμερικανούς Jacob Gibb (αριθμός φανέλας 1) και Taylor Grabb (αριθμός φανέλας 2). Οι Νορβηγοί σε 35 λεπτά κέρδισαν με 2-0 σετ (21-16 και 21-15).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ